Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Podatność samochodów na tuning

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Wczoraj zacząłem grę Pontiaciem GTO, na start miał olbrzymie staty, potem już niekoniecznie... Wydałem na tuning 115 tysięcy, ma staty 435/400/164, jak widać słabe prowadzenie troszkę... Teraz bocę i zamierzam kupić nowe auto, jeśli trzeba będzie to dozbieram i do takiego z klasy A, jednak nie wiem jakie wybrać. Mazda czy Silvia jest bardziej podatna na Tuning, mają większe staty po zainstalowaniu full ulicznych. Więc pytanie do was - jaki samochód wybrać (ma być podatny na tuning) budżet wirtualny nieograniczony (czyli IGC a nie SB) Jeszcze pytanie z innej beczki - jak kupię na Pontiacu te jakby umiejętności np. moc nitra to przejdą na inne auto ?

Opublikowano

Silvia jest lepsza od mazdy ale ja an twoim miejscu pozbierał bym na Lexusa LFA jedno z lepszych aut w grze i to za IGC !!Lub też na Lamborghini Murcielago LP640

jeżeli zakładasz umiejętności lub części mechaniczne na jedno auto to licz się z tym że już ich nie odzyskasz bo nie da się ich dać spowrotem do magazynu :/

Opublikowano

Okej, dzięki. Jeśli można to prosiłbym o listę kilku-kilkunastu najlepszych samochodów za IGC (dam 5*, jutro Like)

Autko fajnie jakby miało dobre prowadzenie (mój GTO prowadzi się ekhm.. widać po statach prowadzenia)

PS Lexus LFA jest za boosty, takie za kase u dealera są tylko w klasie C

Opublikowano

wez astona z jednokluczowymi czesciami daje rade najlepszym samochodom jak chcesz sie dowiedziec jak go stuningowac pisz na PW

mr2xd.png
Opublikowano

Weź lexusa, weź lambo, weź astona, prosiłem o jakieś konkrety...

PS czy można przesyłać kasę między kontami ?

Opublikowano

Siemka. Wczoraj zacząłem grę Pontiaciem GTO, na start miał olbrzymie staty, potem już niekoniecznie... Wydałem na tuning 115 tysięcy, ma staty 435/400/164, jak widać słabe prowadzenie troszkę... Teraz bocę i zamierzam kupić nowe auto, jeśli trzeba będzie to dozbieram i do takiego z klasy A, jednak nie wiem jakie wybrać. Mazda czy Silvia jest bardziej podatna na Tuning, mają większe staty po zainstalowaniu full ulicznych. Więc pytanie do was - jaki samochód wybrać (ma być podatny na tuning) budżet wirtualny nieograniczony (czyli IGC a nie SB) Jeszcze pytanie z innej beczki - jak kupię na Pontiacu te jakby umiejętności np. moc nitra to przejdą na inne auto ?

Kolego, powiem Ci jak zrobic zebys byl zadowolony. Pusc w tej chwili bota tym GTO. Do rana bedziesz mial pare mlnow, kup lamborghini murcielago lp640 lub porshe 959. Mozesz tez sprobowac Lexusa LFA, ale gwarantuje Ci ze szybko sie nim znudzisz. Nie niczego nie mozesz przeniesc z samochodu na inny samochod.

LFA niejest za boosty. Poprostu musisz spojrzec. Na dole przy kazdym samochodzie masz boosty, i kolorowe kartki. Samochody za normalna gotowke sa na ostatniej Kartce.

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Chyba zapomnieliście o czymś... była rotacja i Lexus LFA jest za boosty...

A więc tak z tych słabszych najlepszym wyborem

miałbyś:

1. Nissana Silvię (sam posiadam, autko bardzo fajnie się

prowadzi, jak ścigałem się z kolegą, to na starcie go odstawiałem,

a on grał bmw z4, top speed może trochę mniejszy od mazdy, ale

nadrabia całą resztą)

2. Lamborghini Murcielago/ Aston Martin - oba samochody są mniej więcej

równe, ale polecałbym bardziej opcję nr 1, czyli murcielago.

Więcej Ci nie doradzę, bo nie posiadałem innych samochodów niż te...

mam jeszcze:

- Lexusa LFA (bardzo dobre autko)

- Subaru Impreza Hatchback (dobrze się prowadzi itd... dobry na jazdę po mieście)

- Chevrollet ZL1 (dostawało go się jakoś... nie lubię nim za bardzo jeździć, ale na

ucieczki jest jak znalazł... bardzo masywny samochód)

­Keelah se'lai

Opublikowano

PS czy można przesyłać kasę między kontami ?

Nie da rady przesłac. A auta @up Ci wytłumaczył :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Nie słuchaj sie ich, po co Ci lambo z czesciami ulicznymi ? by kazdy Cie brał ?, póki nie dropniesz prosów/ultra, to siedz sobie na jakims samochodziku który Ci sie podoba i który ladnie jezdzi.

Opublikowano

@up czego tu jeszcze szukasz? idź popisz sobie z EA o bugach i botach...

Kolega prosił, o to:

"Jeśli można to prosiłbym o listę kilku-kilkunastu najlepszych samochodów za IGC"

więc najpierw czytaj, później oceniaj....

@topic chciałbym jeszcze dodać, żebyś nie kupował np. 3 samochodów z klasy A, bo Ci się podobają,

oczywiście, jak masz dużo garażów i bawisz się w kolekcjonera, to proszę bardzo, ale jeśli

masz 4-6 garażów, to to jest nie opłacalne, lepiej mieć każdy samochód w innej klasie...

­Keelah se'lai

Opublikowano

Znalazłem już Lexusa LFA w klasie A za IGC, kosztuje 2 miliony... czas bocić :D GTO z klasy D sprzedawać czy zostawić na kiedyś ? Zawsze będzie łatwiej zebrać...

Opublikowano

Chyba nie sprzedam GTO żeby zostać bez auta :P Chodziło mi o jego sprzedaż jak będzie mi brakować ostatnich 100 czy iluśtam tysięcy. Czy przyda mi się jeszcze ?

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu nie sprzedawałbym GTO, bo po co? :)

Kup lfa i zostaw gto.

Wbijesz parę lvl i dostaniesz kolejne miejsce na auto i wtedy kupisz inne :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...