Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do kogo napisać w sprawie zdjęcia ostrzeżeń?

StudzeKisiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taa wiem pewnie było już troche tych tematów. Ale nie wiem do którego admina/moda napisać. Jest to obojętne czy muszę napisać do tego co mi nałożył te ostrzeżenia?

fjlw0o.jpg

Opublikowano

do kokosha, jako jedyny odpisuje najszybciej z wszystkich, i sprawdza PW co sekunde ;).

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Jeżeli chodzi Ci o zdjęcie % za jakiś tutorial to pisz do moderatora działu, w którym napisałeś ten poradnik, bądź do Global Moderatora. Tylko musisz podać link do tematu z tutkiem xD

A jeżeli chodzi Ci o zdjęcie niesłusznego warna to załóż na pw konferencje z moderatorem, który Ci nałożył warna oraz też jakimś Globalem ;)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Nie chodzi mi o zadną z tych rzeczy. Po prostu pomagałem innym w różnych sprawach. Oczywiście admini zauważyli posty niezgodne z regulaminem, które czasem zdarzyło mi się napisać i nagradzali mnie w postaci %. Jednak gdy komuś pomagałem nikt tego nie zauważał.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Człowieku myślisz że co ja robie na forum? Mogę jakiemuś modkowi podesłać 50 linków z moją pomocą ;X Zresztą pisał ktoś kiedyś w pogaduszkach że za pomoc userom też się zdejmuje.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Zgłoś się najlepiej do moderatora działu, w którym się udzielasz.

Jeżeli na prawdę udzielasz się dobrą radą dla użytkowników- najprawdopodobniej Moderator zdejmie Ci % :)

J

Opublikowano

@UP Ja napisałem, udowodniłem nawet i mi powiedział że jeżeli chce żeby mi zdjęto to poradniki..( udowodniłem błąd.)

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...