Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga dla starych bywalców.

szymo123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to przejdzie ale tak sobie pomyślałem żeby zrobić range dla starych bywalców na mpc którzy sa tu zarejestrowani od np 2007 do 2010. Dawano by tą rangę użytkowniką co są tu 2-4 lata?

Oczywiście tych jeszcze aktywnych ale słabo to widze ale warto spróbować.

2yzq.png

Opublikowano

na cholere ?

2k6 user.

@down

Chyba nie.

"Vip to za mało, a Elita za dużo"

~Osoby dawniej będące kimś. + Makin ;D

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Słabo, niepotrzebne to jest. Jak ktoś siedzi tak długo i jest do tej pory aktywny to pewnie ma elitke ;)

@

1. Lenart, nie ma.

2. Makin - ma adma .

3. Mateq - elitki to on chyba nie ma

Gdyby oni nic nie przeskrobali to by coś mieli :)

Opublikowano

Słabo, niepotrzebne to jest. Jak ktoś siedzi tak długo i jest do tej pory aktywny to pewnie ma elitke ;)

Trzy przykłady - po więcej sięgał nie będę.

1. Lenart, nie ma.

2. Makin - ma adma .

3. Mateq - elitki to on chyba nie ma ;<.

Przykladow pewnie jest wiecej, a pomysl glupi <3333

@edit: w 50 min zmienic decyzję, ach kobiety yy znaczy mlodziez.

Opublikowano

Walnąłeś pomysł ale stwierdzasz, że może wypali...

Na nie! Gdyby była potrzebna taka ranga to zrobiono by ją.

Po za tym to bez sensu, bo co to ma do rzeczy czy ktoś siedzi na forum od 2k6, jest jakoś lepszy?

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Rangi takie już są, nie martw się jeżeli ktoś w swoich pięciu minutach zapracował na taką rangę, to na pewno ją otrzyma. Oko administratora czuwa. ;)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

nie rozśmieszaj mnie.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Wałkowane miliard razy i ja po raz kolejny jestem na nie. Na rangę trzeba zapracować, wtedy zostajesz uhonorowany albo dostajesz kopa w dupe. Nikt nie da Ci rangi za siedzenie.

Opublikowano
Oczywiście tych jeszcze aktywnych

Nauczcie się czytać.

@down

PS. forum istniało od 2k6, potem była przerwa.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

@up

Są ludzie z 2k6, z poprzedniej "edycji", że tak to nazwę - mpcforum. Potem była przerwa i reaktywacja w 2k7, ale z 2k6 zostało pare osób.

Opublikowano

Jestem na NIE, to nie ma sensu na rangę trzeba zapracować nie ważne jak długo jest się na forum.

BTW

Postwritter rangą dla stałych bywalców? Chyba nie.

1372333810-U137250.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wałkowane miliard razy i ja po raz kolejny jestem na nie. Na rangę trzeba zapracować, wtedy zostajesz uhonorowany albo dostajesz kopa w dupe. Nikt nie da Ci rangi za siedzenie.

Racja, nikt nie da nikomu za darmo jej, lecz dla mnie mogliby wprowadzić jeszcze jedną metodą nadawania rang, poprzez np. bardzo duża pomoc w dziale, wyróżnienia w dziale etc.

A co do pomocy Zavetti. Niby nie siedziałem przez wiele miesięcy na forum, tylko ostro pracowałem co widać po postach i nie zostałeś uhonorowany czymś specjalnym.

Opublikowano

Racja, nikt nie da nikomu za darmo jej, lecz dla mnie mogliby wprowadzić jeszcze jedną metodą nadawania rang, poprzez np. bardzo duża pomoc w dziale, wyróżnienia w dziale etc.

A co do pomocy Zavetti. Niby siedziałem przez wiele miesięcy na forum, tylko ostro pracowałem co widać po postach i nie zostałeś uhonorowany czymś specjalnym.

Ta? A mnie się wydaje, że mentora miałeś i pewnie miałbyś exmoda/globala, gdybyś nie poleciał z kidmoda.

Opublikowano

Mentor to dla mnie taki niewypał, sam zrezygnowałem z tego pobojowiska. Co kida, straciłem go po humorkach Mounthainsa.

Można powiedzieć, że zostałem uhonorowany mentorem, lecz dla mnie to nie wyróżnienie, bo co miesiąc jest coraz mniej kandydatów, na razie sami modzi dostaną tego mentora, potem zaczną się newbie, bądź co bądź jakbym co miesiąc startował to i tak bym go dostał.

Btw. koniec dyskusji, zapraszam na PW najwyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...