Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić WarBota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A może łaskawie podasz do czego ma być ten warbot, bo możesz bić tym nawet matkę jak masz odpowiednie narzędzia i będzie warbot.

Opublikowano

A może łaskawie podasz do czego ma być ten warbot, bo możesz bić tym nawet matkę jak masz odpowiednie narzędzia i będzie warbot.

co kurwo od razu na starych wiezdzasz dzieciaku

co palo od razu na starych wiezdzasz dzieciaku

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@Up

Gotowego??

xD

warbotów już niema od dawna :D

@Top

WarBota nie dasz rady zrobić... :x

ja sam nie raz próbowałem i mi nie wychodziło (a wież mi znam się trochę na VB xD )

No ale jeżeli to cie nie zniechęca to musisz w tym warbot'cie włamać się na serwer nexon'a

Czego nikt na tym forum Ci nie powie bo za to można nieźle "oberwać" :D

potem to już easy...

wrzucasz swoją dll'kę do my.Resource i piszesz funkcje w Vb żeby w odpowiednim czasie używały odpowiednich funkcji z dll'ki

(w tej dll'ce powinno znajdować się AutoShot x32/x64 auto start, automatyczne robienie room'a , automatyczne logowanie , OPK itd.)

więc jeżeli nie jesteś PROgramistą z dużym uwzględnieniem na PRO to lepiej sobie odpuść :D

PS: Tego warbota nie koniecznie trzeba napisać w VB można również za pomocą C++ z np. biblioteką WinApi :D

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

• 3 tygodnie później...
Opublikowano · Ukryte przez 4ggr35510n, 1 Października 2012 - Brak powodu
Ukryte przez 4ggr35510n, 1 Października 2012 - Brak powodu

Nowy Prywatny serwer Ogame

Nowe swiaty : namek(speed 4x),Akson(speed 7x),hellsus(speed 2x)

bugi

przyjazna atmoswera

HellHer Najlepszy serwer jest to nowy,najlepszy prywatny serwer Ogame ja jest przegladarkowa jak Pemiona,Margonem,Ikariam, itp... na uniwers 1 jest speed gry 13,na uniwers 2 speed 7 Jedynego czego potrzebujesz to tylko przegladarka (Polecana jest FireFox) prywatny,serwer,ogame,ikariam,tanoth,szybki,speed,fajna grafika,dluga gra,fajne forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...