Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kolejne premy

shillpl

Kolejne premy? a może ryzykop?  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Odp

• pp19
    • Famas G2
    • M4a1 Desert Warrior
    • Mp5 Mod
    • 40 black key (ryzyko)
    • MYST-N (nie wiem ile wyjdzie - 50e) + weapon rewneale
    • inne (napisz w Po?cie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

m417 combat który mi się nie podoba (jak reszta m4xxx) zbyt lamerska broń. Mg36 kokszę wszystko ;x

G36 mam normalne na 90 dni ;x

gram na srednich mapach

Opublikowano

Z podanych polecam M4A1 DW, świetna na każdą mapę, jedna z naj. broni w grze.

Nawet zwykłe M4A1 za GP po ulepszeniu jest super.

Opublikowano

ja bym polecał ci 40 black key może wyleci wiecej permów niż 1 może i 3 lecz to twój wybór jeśli masz już jakieś permy którymi lubisz grać to kup key's

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

m4dw po full custo jest lepszy od cqb :) do tego nie wyzywają od nobków ale trzeba dokupywać celowniczek za gp(malutki koszt)

broń praktycznie bez recoila a jak już ją ogarniesz to banie się sypią równo ;)

2096247301.png

Bywalec
Opublikowano

Famas G2?

Nieeee. Miałem go na perma na pierwszym koncie, ale nie jestem zadowolony.

Nie radzi sobie na duże dystanse i SnD.

Jedyne zastosowanie jakie dla niego znalazłem to Eli pro na Shorcie

A w ankiecie zaznaczyłem MP5 MOD bo to bardzo dobra broń po przerobieniu na mark II

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

skoro podoba ci się famas2 to kupuj

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Bywalec
Opublikowano

Ja otwarłem 80 czarnych kluczy i dupa.

MK.48 Camo na 30 dni :D

Ale dostałem 5 kluczy od kolegi i dostalem kolor nicku na perma

Ale jak już to wolałbym Myst-n kilka pootwierać, niby nic na perma, ale z myst-n same bronie rare i epic wypadają :)

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Hmm. 40 kluczy nie kupuj, bo żadko permy dropią, chyba, że masz prawdziwe szczęście-dawaj bez wachania :D

Z broni polecam tego Famasa G2, ale i P90 TR. Radziłbym bardziej tą 2 :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

P90TR jedna z najlepszych SMG albo M6A2 SRT po ulepszeniu go jest taki sam jak m416 cqb a nie kickają za nią.

2vtoz2w.jpg

Bywalec
Opublikowano

Czemu sądzisz że TR to najlepsze SMG?

Miałeś kiedyś wogóle w ręce MP5 MOD?

Ja miałem na perma i jestem bardziej zadowolony od TR

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Czemu sądzisz że TR to najlepsze SMG?

Miałeś kiedyś wogóle w ręce MP5 MOD?

Ja miałem na perma i jestem bardziej zadowolony od TR

Napisałem, że jedna z najlepszych a nie najlepsza.

2vtoz2w.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...