Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Runy.

MagcikWarrior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Gdzieś słyszałem że opłaca się w uniwersalnych runach zmienić seale mana regen / per lvl na resisty bo wtedy nas nie boli tak magic pene wroga. Co o tym sądzicie.

Opublikowano

teraz prawie nikt nie ma w mane bo to gowno daje najlepiej pod dodatkowe ap lub resisty na ap :)

@Down

a ja Zdzislaw

przejdziemy juz na "ty" ?

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

Seale zostaw,bardziej glyphy.6 magic resa Ci nie da dużo ,za to 11 likwiduje CAŁE magic pene wroga z samych marków = jest bardziej przydatne.

@up

a ja jestem gucio ...

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Seale zostaw,bardziej glyphy.6 magic resa Ci nie da dużo ,za to 11 likwiduje CAŁE magic pene wroga z samych marków = jest bardziej przydatne.

@up

a ja jestem gucio ...

Ale jednak troche tego ap per lvl się traci.

Opublikowano

No i poco mu te seale na mana reg? I tak każdy kto gra rok w lola poradzi sobie bez tego mana regenu. A magic res zawsze jest miłe.

I tak najlepiej jest zrobić full stronę pod flat magic res. Takie runy same wygrywają linię.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

up.

Enemy nic nie hurtnie i ty zarazem też,wiec quinty i marki musza miec w sobie damage ; ) Można też wpakować 1 quint. m.res, 5marków m.res, reszta m. pene. ,to może się sprawdzić.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...