Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Robie Buffa co i jak ?

Dzem997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Dziś zrobiłem sobie buffa jakieś 30 min temu i mam już 11 lv i oto moje pytania :

Jak dodawać staty ?

Czy potrzebuje dla buffa jakieś eq ?

Jaki typ umiejętności wziąc [Leczenie/Smok] ?

Czy jak expie sobie sure z buffem ma być grupa ?

Gdzie dawać punkty umiejętności ? Chodzi do jakiego skilla

Opublikowano

Jak dodawać staty ? wszystko w int musisz dać

Czy potrzebuje dla buffa jakieś eq ? najlepiej z intem

Jaki typ umiejętności wziąc [Leczenie/Smok] ? smok

Czy jak expie sobie sure z buffem ma być grupa ? zależy od Ciebie :) napewno szybciej wbijesz level surą buffowi

Gdzie dawać punkty umiejętności ? Chodzi do jakiego skilla skille: pomoc smoka, blogoslawienstwo a potem odbicie.

Opublikowano

Jak tylko do buffa postać to full int, dla buffa eq najlepiej z int, max to 12int broń, 12int tarcza, kolce z lez lub z bialego zlota bodajże i wisiorek perłowy. Lepiej smok, masz kryt, blok oraz odbicie. Bulid to pomoc>blogo>odbicie. Tega pytania z expem trochę nie zrozumiałem, jeśli buff jest na tym lv jaki Ci na nim wystarczy to bez pt, szybszy exp dla sury.

Opublikowano

Jak dodawać staty ?

Czy potrzebuje dla buffa jakieś eq ?

Czy jak expie sobie sure z buffem ma być grupa ?

Gdzie dawać punkty umiejętności ? Chodzi do jakiego skilla

1. Tylko int.

2. Itemki na inta

3. Smok

4. Tak dopóki nie wbijesz mu przynajmniej 35poziomu 2x M.

5. Na początek Pomoc Smoka, potem Błogosławieństwo.

Opublikowano

Witam .

Dziś zrobiłem sobie buffa jakieś 30 min temu i mam już 11 lv i oto moje pytania :

Jak dodawać staty ? Skoro buff to inteligencja

Czy potrzebuje dla buffa jakieś eq ? Nie jest to wymagane

Czy jak expie sobie sure z buffem ma być grupa ? Można, ale nie ustawiaj na równy

Gdzie dawać punkty umiejętności ? Chodzi do jakiego skilla Pomoc Smoka > Błogosławieństwo > Odbicie

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Witam .

Jak dodawać staty ? // Wal full inta. Wtedy lepsze buffy będą.

Czy potrzebuje dla buffa jakieś eq ? // Tia. Najlepiej, żeby miało jak najwięcej + pe lub int.

Jaki typ umiejętności wziąc [Leczenie/Smok] ? // Smok. Ma lepsze buffy na skille. Jak masz buffa na innym koncie i ty nim buffasz to nie zdazysz nawet dac Leczenia ;]

Czy jak expie sobie sure z buffem ma być grupa ? // Tia. Najlepiej jak by była grupa. Wtedy siebie expisz i jego i wtedy on ma lepsze buffy.

Gdzie dawać punkty umiejętności ? Chodzi do jakiego skilla // w ,,Pomoc Smoka" potem ,,Odbicie", i na koniec ,,Błogosławieństwo"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...