Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo 3 bot

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Korzystacie z jakiegoś bota? Jak tak to czy jest darmowy czy płatny? Fajnie by było o podanie linka ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Mój znajomy korzystał z jakiegoś bota jeszcze w czerwcu. Po kilku godzinach dostał bana i 200 zł w dupe. Był darmowy, linka już nie ma. Ogólnie większość botów do d3 nie działa i nie polecam używania.

Opublikowano

Był już temat o botach jak chcecie daje link na PW do zagranicznego forum są tam boty do expa i golda, ja nie używam bo teraz jest za duże ryzyko :D

Opublikowano

Widziałem bota u znajomego który grał na nim, kupił go na stronie i dalej nie ma bana, zależy od bota - jednak za większość można dostać szybko bana.

Dobry sposób na szybki zarobek. ;)

Admin Cienia
Opublikowano

Mówicie o tym niemieckim forum? A co do banów to słyszałem że najpierw jest jakieś ostrzeżenie?

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Mówicie o tym niemieckim forum? A co do banów to słyszałem że najpierw jest jakieś ostrzeżenie?

Tak najpierw ban na siedem dni, a potem na perma.

Opublikowano

Tak najpierw ban na siedem dni, a potem na perma.

@Up to masz pecha ;f

Nie znam dużo osób które dostały na 7 dni najpierw. Zależy od bota którym grasz. W większości przypadków lecą permy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...