Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Metin2 bez neta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem chce przetestowac moja postac czy da rade na spocie itp ale nie mam neta aby zrobic serwer. (Zaraz ktos zapyta to jak napisales ten post. Odp: mam telefon ...) chce postawic serwer bez internetu ale nie wiem jak to zrobic robilem juz przez ip localhost ale nie dalo rady ... kolega mi powiedzial ze da rade zrobic przez program xsampp. Jesli ktos cos wie na ten temat prosze o pomoc. Linki mile widziane. Jesli ktos ma/wie gdzie moge pobrac pliki pl z tego roku bardzo prosze powiedziec :)

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

xampp jest od strony, nie ma nic do tego..

ja tez bym z tego korzystal, bo moj net czesto nawala.. ale chyba na karcie loopback mozna tak zrobic ;]

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

xampp nie jest tylko do stron bo robilem w tym serwer do tibii ...

Opublikowano

xampp nie jest tylko do stron bo robilem w tym serwer do tibii ...

właśnie, do tibii... a do metina vpc/virtualbox :) roznica jest ..

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

mozna zrobic serwer na karcie loopack ale bez virtuala albo vpc plików,clienta,portmapa nic nie zrobisz musisz np. z kolegi kompa co ma neta ściągnąc te pliki(vb,vpc instalke) i skonfigurować na loopack i jak zwykły serwer

175391455323056340908.png

Opublikowano

Mam cale pliki vpc itp ... tylko nie wiem jak zrobic taki serwer robilem juz na karcie loopack i cos nie wyszlo. Jesli ktos jest na 100% pewny ze da sie zrobic taki serwer na tej karcie prosze o dokladna instrukcje ...

Opublikowano

ja wlasnie tez mam problem z tym OSS(karta loopback)... robie serwer na karcie loopback i wbijam do gry za pomoca neta, ale jak odlaczam neta od kompa to nie moge grac...

Opublikowano

Właśnie jak kolega Meverin powiedział robisz swój serwer i normalnie na niego wchodzisz jeśli serwer ma web to nawet na stronę możesz wejść

Nieregulaminowa sygnaturka :(

Opublikowano

Mostkowe polaczenie sieciowe hmmmm?? A mozesz powiedziec jak zrobic taki serwer ?? I czy jestes na 100 pewny ze to bd dzialac bez neta ?

Opublikowano

Nie wiem jakim cudem odpalaliście za pomocą xampp serwery, to jest paczka z apache, mysql serwerem ftp i tylko tyle.... Co za problem jest postawić sobie serwer do tej tragicznej gry na localhoscie używając do tego jakiś plików serwerowych? Poradników masa, wystarczy trochę pomyśleć, i przy okazji, skorzystać z cudownego narzędzia jakim są wyszukiwarki.

Opublikowano

Widze ze 1 jak i 2 kolega to jest typ prze ogarow ?? Po 1 kolego harnasiek czytaj posty bo jest napisane ze nie da rady. Teraz do 2 kolegi info masz cos do powiedzienia na temat serwera to pisz jesli nie to pa bo nic ciekawego nie napisales tylko spam robisz -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...