Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz Sponsora? Chcesz otworzyć sieć serwerów? Zajrzyj!

adrian224

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieję, że temat nie trafi odrazu do kosza bo jest to idealna oferta dla osób które chcą otworzyć sieć serwerów.

Na pewno każdy z Was myślał nad założeniem swojej własnej sieci serwerów. Zmoją pomocą spełni się Twoje marzenie.

Nie zbędny do otworzenia sieci będzie potrzebny znakomity hosting dla serwera, dlatego wybierzesz Tserwery.pl, a ja pomogę Ci w dalszym rozwoju Twojej sieci.

Oferuje Ci zupełnie za darmo:

- reklamę i promocję Twojego serwera

- pomoc przy serwerze jak i Twojej własnej stronie.

Dlaczego Tserwery.pl?

Tserwery to bardzo dobra firma która świadczy usługi hostingowe. Idealna firma do otworzenia swojej własnej sieci serwerów. Tserwery oferują:

- bardzo małe pingi, brak jakichkolwiek lagów.

- pomagają i odpisują zawsze

- bardzo niska cena i wysoka jakośc

- hosting strony www za darmo + domena i fastdownload

Poniżej dokładne wyjaśnienie co oferuję:

- Każdy kto wejdzie na mój serwer będzie miał dodany Twój serwer do game menu.

reklamal.png

- Twój serwer zostanie dodany do listy serwerów na mojej stronie.

beztytuuohc.png

- Kiedy któryś z moich serwerów będzie miał full graczy, automatycznie będzie go przenosiło na Twój serwer.

- Podczas gry na moich serwerach będzie wyświetlała się reklama (napis). Coś w stylu "Zapraszamy na nowy serwer-IP "

- Po wpisaniu na moim serwerze w say /serwey będzie widoczny Twój serwer.

Wszystko co musisz zrobić aby otrzymać te dobrodziejstwa jest podane poniżej...

Klikasz w podany baner następnie z lewej strony wybierasz rejestracja i się rejestrujesz. (koniecznie z tego baneru, nie możesz odświeżać strony)

18080.gif

Następnie kupujesz dowolny serwer (musi być kupiony na koncie które zarejestrowałeś z naszego baneru) publiczny minimum 20 slotów obojętnie w jakiej grze, ale najlepiej w cs 1.6.

Następnie kontaktujesz się ze mną.

gg: 11566801

@: [email protected]

Podajesz swoje ip serwera a ja wykonuje czynności które reklamują Twój serwer.

Dlaczego ktoś miałby Wam pomagać za darmo? Zaraz wyjaśnię...

Załóżmy że, kupiłeś/aś serwer za 100zł. Jako, że zostałeś moim poleconym otrzymujemy 20% z Twojego zakupu czyli 20 zł. My zyskujemy 20 zł, a ty nic nie tracisz i zyskujesz darmową reklamę. Jest to czysty zysk dla osoby która chce założyć swoją własną sieć serwerów, ponieważ Nic Nie Płacisz! tylko zyskujesz Reklamę! Obiecuję, że z moją pomocą Twój serwer będzie miał maximum graczy. Pamiętaj ! Mi tak samo zależy na Twoim rozwoju sieci jak i moim, bo Twój rozwój sieci przyczynia się do rozwoju mojejj sieci. Więc dlaczego miałbym Ci nie pomagać?

Pomyśl jeszcze raz... nic nie ryzykujesz... a zyskujesz bardzo dużo.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...