Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ][FREEBUILD][REKLAMAPLAKATOWA][NASTART20SLOTOW][REKRUON] NatureCraft

Sim00n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

63Khk.gif

SS ERGO ARENA

CEvGB.jpg

SS HOTELU

cqbD7.jpg

SS SKLEPU

buevI.jpg

SS TARGU

8Uk3V.jpg

Więcej dostaniecie na serwerze, to byl tylko smaczek.

Opublikowano

Dziękujemy wszystkim za opinie i zapraszamy na forum: xxx

Jutro startujemy z 20slotami.

/zakaz podawania linków zew

Opublikowano

@up

Nie wiem po czym tak sądzisz, wyraź bardziej swoją opinie.

@Edit

Czesc Rafal + multikonto Curwa.

Pozdrawiam, Nasz byly wlasciciel.

Opublikowano

Nie polecasz tylko, przez to ze nie jestes juz wlascicielem i straciliscie 20craftów.

I skarga za multikonta.

Opublikowano

Tak jak mój kolega wyżej napisał. Odnosze się również do tego!!!

Pragnę przypomnieć iż bank, niektóre arty, kilka pieter hotelu, creeper, przebranie zaby, strona www (1h obrobki graficznej , 2,5h kodowania) są naszego autorstwa i zastrzeżam sobie prawa!!! Nikt nie powiedział, że dajemy licencje na tą stronę.

Tak jak było to zawarte w licencji zaiksu

"Użytkownika, który wykorzystał rzecz bez zgody autora, a w zakresie zbiorowego zarządzania bez zgody ZAiKS-u, można pociągnąć do odpowiedzialności cywilnej i karnej, zgodnie z ustawą o prawie autorskim i prawach pokrewnych." to tyle z mojej strony jeszcze raz nie polecam !!!

Nie polecasz tylko, przez to ze nie jestes juz wlascicielem i straciliscie 20craftów.

I skarga za multikonta.

Które ukradłes , koniec spamu , cześć.

@2x down

Oczywiście, że zdobyłeś tzw. "kradzieżą"

Po drugie Creepera i przebrania żaby nie były twojego autorstwa ty je z moją pomocą przebudowaleś i tak wgl go nie ma.

Kłamać to ty najlepiej potrafisz (PS. daleko z tą cechą charakteru nie zajdziesz)

Strone Ty wstawiłeś, dając mi odrazu prawa do strony.

Żadnych praw Ci nie dawałem pokaż mi plik tekstowy, dokument z moją licencją na publikowanie strony w sieci.

Dajesz prawa autorskie na budowle w minecrafcie? Haha. I piętra hotelu? Śmieszny jestes.

Nic nie daje. Śmieszny ty jesteś ośmieszając się tak idiotycznym charakterem.

Jakie arty?

Ggrzybek

A i jeszcze w tej twojej prezentacji usuń napis "naturecraft" wykonany przeze mnie. Jeżeli nie zauważyłeś to dam ci kolorowym drukiem

Użytkownika, który wykorzystał rzecz bez zgody autora, a w zakresie zbiorowego zarządzania bez zgody ZAiKS-u, można pociągnąć do odpowiedzialności cywilnej i karnej, zgodnie z ustawą o prawie autorskim i prawach pokrewnych

Coś jescze?

Opublikowano

Dobra serwer do dupy. Nie płacę za niego. Aby dostać rangę Właściciel chciał abym zapłacił 20 zł. Po przeczytaniu powyższego posta nie zamierzam płacić za serwer. Nie polecam serwera. Źle skonfigurowane Permissions, źle dobrane pluginy, słaba bardzo mapa, po prostu nic nadzwyczajnego. Do tego jeszcze Właścicielowi chodzi tylko o kase, a nie o jakość serwera. Aby kupować serwer, ba, żeby namawiać kogoś do kupna serwera, trzeba mieć podstawy, a tutaj nie ma nawet dobrej paczki serwerowej. Żegnam.

Opublikowano

Tak jak mój kolega wyżej napisał. Odnosze się również do tego!!!

Pragnę przypomnieć iż bank, niektóre arty, kilka pieter hotelu, creeper, przebranie zaby, strona www (1h obrobki graficznej , 2,5h kodowania) są naszego autorstwa i zastrzeżam sobie prawa!!! Nikt nie powiedział, że dajemy licencje na tą stronę.

Tak jak było to zawarte w licencji zaiksu

"Użytkownika, który wykorzystał rzecz bez zgody autora, a w zakresie zbiorowego zarządzania bez zgody ZAiKS-u, można pociągnąć do odpowiedzialności cywilnej i karnej, zgodnie z ustawą o prawie autorskim i prawach pokrewnych." to tyle z mojej strony jeszcze raz nie polecam !!!

Które ukradłes , koniec spamu , cześć.

Crafty, zdobyłem ja.

Po drugie Creepera i przebrania żaby nie były twojego autorstwa ty je z moją pomocą przebudowaleś i tak wgl go nie ma.

Strone Ty wstawiłeś, dając mi odrazu prawa do strony.

Dajesz prawa autorskie na budowle w minecrafcie? Haha. I piętra hotelu? Śmieszny jestes.

Jakie arty?

Opublikowano

Nie można porozumiec się z Właścicielem ! nawet się nie przywita !!! a potem odpowiada jak zwykły burak -,-

Ogromny ----

“Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy” ~Albert Einstain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...