Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie/Dyskusja] Weapon Guide | Sposób na oferty Sponsorpay | Pojazdy Powietrzne

Keniger

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki chcesz poradnik ;3

• Weapon Guide
      4
    • Sponsorpay
      12
    • Pojazdy Powietrzne
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all :)

Mam do was jedno wielkie pytanie > po głowie chodzą mi różne pomysły, mam teraz trochę wolnego czasu na ich zrealizowanie więc chciałem się dowiedzieć od was jaka jest wasza opinia na temat nowych poradników :

Weapon Guide (Video TuT - Filmiki ukazujące daną broń wraz z moim komentarzem)

Sposób na oferty Sponsorpay (Uaktualnienie dawnego tematu, czyli dodanie nowych sposobów na zarabianie fundsów z zagranicznych ofert)

Pojazdy Powietrzne (Kolejny Video TuT w którym dogłębnie opowiem co i jak w temacie lotnictwa w p4f, zdradzę "Tips'n'Tricks" oraz pokaże wam z czym to się je)

Więc to by były trzy moje projekty na przyszłość które chciałbym wykonać, jak w/w mam chwile luzu więc z chęcią zrobię cos z tym czasem :D

Co chcielibyście ujrzeć jako pierwsze (Zapraszam do ankiety i ewentualnego komentowania - next pomysły które ja mogę zrealizować jeżeli takowe są)

OndteAw.png
Opublikowano

Oczywiście, że samoloty. Sam dość trenuję i przydałby się jakieś wskazówki. :D Bo na razie na necie lipa :>

50 postów - jest

100 postów - jest

Opublikowano

1. A może zrobił byś temat w którym każdy pokazywał by fajne miejsca do campienie np. APC na omanie jest takie miejsce fajne obok c, a na B możesz wylądować helikopterem z minigunem obok B i ciśniesz dużo ludzi też ciekawy pomysł ^^

Opublikowano

To sprawdz to jak jeszcze nie widziałeś :

A jeżeli chodzi o campienie pojazdami to też wydaje mi się ciekawe więc postaram się gdzieś to upchać w filmiku :D

OndteAw.png
Opublikowano

Jeżeli chcesz się tym zająć, to możesz dodać więcej sposobów na ankiety w swoim starym temacie, do tego nagrać coś typu vTuT'a nt. Pojazdów ;)

Opublikowano

Hmm, jak dla mnie przydał by się nowy sposób na szybkie fundsy czyli daję głos na sponsorpay

Najpierw ustalmy czy będzie to klucz, wg którego będą robione ankiety + dodanie działających czy też sposoby na zmianę IP, których jest masa.

Co do innych projektów to jak najbardziej tak. Bronie można by podzielić statystykami, każdą broń opisać wg konkretnych danych. Samoloty, nie latam więc nie jestem w stanie ocenić przydatności.

Opublikowano

@Up z tą zmianą IP jest przejebane....

Chcę zrobić TuTorial w którym w jak najprostszy sposób zmienimy IP i będziemy mogli wykonywac oferty zagraniczne

OndteAw.png
Opublikowano

Ja mam darmowy i łatwy sposób programem auto hide IP lecz zcrackowany jak coś to pisz na pw to ci go pokażę ;)

Wg mnie nietrudno znalesc program do zmiany IP. Ja zmienialem na UK i US, wykonalem ok. 5 ofert i nie dostalem ani jednego fundsa. Wykonalem je poprawnie, na 100%.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Dziękuję za oddane głosy, w niedługim czasie na forum pojawi sie kilka nowych poradników.

Temat można zamknąć !

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...