Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban ravia.eu

bugmenot2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to jest z banami na ravia.eu dostalem niby bana (100% ostrzezen) a jednak do gry moge wbijac, wiec o co chodzi? Bana jak cos to nalozyl iXam. Więc mam bana czy co?

Opublikowano

No wlasnie nie wiem, moze to gm nakladal jakis i nie ma praw do bana czy cos i zglosil GA i nie wiem teraz czy dostane tego bana czy nie i czy przekladac itemki czy nie. Moze ktos sie spotkal z podobna sytuacja?

Opublikowano

No wlasnie nie wiem, moze to gm nakladal jakis i nie ma praw do bana czy cos i zglosil GA i nie wiem teraz czy dostane tego bana czy nie i czy przekladac itemki czy nie. Moze ktos sie spotkal z podobna sytuacja?

Polecam ci już teraz przełożyć itemki gdyż ktoś może zauważyć że grasz a masz bana i napisać to GM lub GA.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Też tak miałem ale po 2-3 dniach jednak tego bana dostałem więc

przekładaj szybko itemki.Chyba oni to odczytują te bany jakie mają

nałożyć po jakimś czasie i dają wtedy każdemu z listy.

Opublikowano

Tak jak up mówią. Ja dostałem bana na Virtualu bo postanowiłem się pośmiać z noobów pisząc na czerwono POKŁOŃCIE SIĘ KRÓLOWI xD jaja były ale GM też był w grze no i banik poleciał :P na szczęście bez kicka i prawie wszystko przełożyłem ;p Swoją drogą aż trudno mi uwierzyć w jakieś % ostrzeżeń w grze xD może tylko na forum bana dostałeś? Ale co do tego się mogę mylić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...