Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Black ops się tnie,

BloodMatthew123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam cob:bo i kiedy połączę się z serwerem [jakimś cudem <_< ] gram 30 sec. normalnie a później 5 fps, po czym 1 min się tak tnie i znowu 30 sec. jest dobrze. gram na minimalnych ale to nic nie daje :/ oprócz steam nie mam innych programów włączonych,stery do karty graf. najnowsze. spróbuje ściągnąć też gboosta ale jestem otwarty na probozycje!

Kliknij -------> 231caaa328c0e9225e46e8c579cfa5ee.jpg <------- Kliknij

Opublikowano

Jaki komputer ?. Zainstaluj ccleaner i wyczyść śmieci , wyłącz zbędne programy. Przeskanuj komputer antywirusem. I ostatnia rzecz to Właściwości > Pliki Lokalne > Sprawdź spójność plików.

blabla

Opublikowano

Polecam przeczyścić kompa bo z tego co rozumiem doznajesz klatkowania co chwile :). Jak to nie pomoże podaj jaką masz specyfikacje komputera i wtedy pomyślimy jak to rozwiązać.

Opublikowano

OMG, jestem ciekaw jakim cudem dostałeś moda... Po co mu patch jeśli ma klatkowanie ?. Wpierw jak to zawsze wygląda u takich osób to sprawdzenie czy w środku obudowy jest kurz, bo przeważnie przez to ludzie skarżą się, że ich gry się klatkują co jakiś czas bo procesor ma zapchane wiatraki jak i karta graficzna... Następnie to podanie specyfikacji bo kto wie czy autor, nie ma bardzo słabego komputera przez co, temperatura procesora jak i karty graf dochodzi do niebiańskich temperatur, przez co doznajemy właśnie czegoś takiego :).

A ostatnia rzecz, gdy już all znamy i wiadomo że będzie chodziło to już proponowanie patch'y/game booster'ow czy nowych sterów do sprzętu.

Więc proszę was "weterani" żebyście nie pisali takich głupot, bo często to na nic idzie jeśli osoba z problemem, ma nie przeczyszczonego kompa!.

Prosze o kogoś z administracji o zamknięcie tego tematu, jeśli autor nie odpowie w ciągu 4-5 dni.

@BloodMatthew123

A ja nadal czekam na odp. o twojej specyfikacji, żeby ci pomóc ;/.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...