Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Jak uchronić się przed Banem?

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Znalazłem ciekawy artykuł temu poświęcony i nie umiem wszystkiego przetłumaczyć. Czy zna ktoś bardzo dobrze angielski na tyle aby dał rade to porządnie przetłumaczyć wykluczając Google Translate? Za każdą pomoc dam like.

To ten tekst:

Basically These are things to do

1. ALWAYS ACTIVATE Anti Cheat protection

2. Never Check your stats on nfs-s.net. They have a forum which they list all trainer uses which in turn they send to ea.

3. Do Add add people who look suspicious on ur nfsw friend list

BETTER KEEP YOUR FRIENDLIST TO MAX

so that no other people will be able to add you.

Normally when you add someone and go to safehouse you can view all his stats on driver profile even the treasure hunt streak.

4. Always block those who threaten to Report you

Feel Free to add more!!

Dodam jeszcze dodatkowy txt do przetłumaczenia:

Pretty good in my opinion. I would also add to the list:

5. Do not to draw any attention to yourself that might allow you to become implicated as a hacker in any way. For example, talking freely to other players about having a hack for the game, or even knowing where to download a hack might mislead them into thinking that you are a hacker.

6. Be careful of trusting other players/hackers. Sometimes people can be crafty and try to blackmail you if they find out that you are hacking or using third-party software that could get you banned. My suggestion for this situation is to avoid any in-game discussion on the topic period.

7. Blatantly and flagrantly using hacks in multiplayer matches when other players are complaining. Who knows, they might report you just because they feel like it.

Like ZeroCool+ and samsandnot mentioned. If you are caught hacking and you are banned "do not cry over spilled milk", just "make new account" and start again. The Treasure Hunter hack is notorious for allowing players to get to level 50 in a short period of time, make some fast cash, and acquire a lot of high end performance parts to modify for your cars with.

If anyone has any more useful tips to add to the list, feel free to add more!!

http://www.mpgh.net/forum/451-need-speed-world-hacks/500895-how-not-get-banned.html

Opublikowano

A więc tak:

1. Zawsze aktywuj ochronę Anti Cheat (chyba o tą opcję w trainerze chodzi)

2. Nigdy nie sprawdzaj swoich statystyk na nfs-s.net. Oni na forum mają listę wszystkich użyć trainera i wysyłają ją do ea.

3. Dodaj do znajomych ludzi którzy wyglądają podejrzanie

ZAPELNIJ LISTĘ ZNAJOMYCH NA MAXA

aby inni ludzie nie mogli cię dodać do znajomych.

Kiedy dodadzą cię do znajomych mogą obejrzeć twoje statystyki w garażu.

4. Zawsze blokuj graczy którzy cię reportują

Czuj wolność i dodaj więcej...

(nie tłumaczone dosłownie... tak, żeby sens zdania był taki jak należy, ponieważ

w angielskim występuje inne złożenie zdań... Pierwsza osoba, później czasownik itd...)

Dalsza część:

W mojej opinii całkiem dobrze. Chciałbym również dodać:

5. Nie możesz sobie pozwolić na to, abyś został rozpoznany jako hacker. Na przykład

Swobodnie rozmawiać z innymi graczami o hackach, lub podawać skąd można je pobrać.

6. Uważaj z zaufaniem do innych graczy/hackerów. Czasami ludzie są przebiegli i mogą

próbować szantażować Cię, jeśli dowiedzą się, że używasz hacków. Moja propozycja

jest taka, aby unikać w grze dyskusji na temat hacków.

7. Bezczelne używanie hacków w trybie multiplayer, gdy inni gracze narzekają.

Kto wie, może cię ktoś wtedy zgłosić, jeśli ma ochotę.

Jak ZeroCool + i samsandnot napisali. Jeśli zostaniesz złapany na hackowaniu,

"nie płacz nad rozlanym mlekiem", tylko "rób nowe konto" i zacznij ponownie.

Hacka Treasure Hunter używaj notorycznie, co pozwoli ci szybko wbić 50 lvl

w krótkim czasie, szybko zarobić pieniądze i zdobywać wiele części wysokiej

jakości, które umieścisz w swoich samochodach.

Jeśli ktoś ma jakieś bardziej użyteczne wskazówki, prosimy aby dodać do listy czuj wolność w dodawaniu.

P.S. Tłumaczenie może się lekko różnić, ponieważ w angielskim

słowo może mieć pare znaczeń, a każde z tych znaczeń.

Tak to sens zdania jest taki sam, tylko z innymi słowami.

­Keelah se'lai

Opublikowano

Okej, pff

Podstawowe rzeczy do zrobienia:

1. Zawsze aktywuj anti cheat protection.

2. Nigdy nie sprawdzaj swojego statusu na nfs-s.net. Mają forum z listą [użytkowników] wszystkich trainerów, mogą wysłać to do ea.

3. Dodawaj ludzi wyglądających na podejżanych do swojej listy znajomych. Lepiej zapełnij listę znajomych do maximum, w tedy nikt nie będzie mógł Cię dodać. Normalnie kiedy dodasz kogoś do znajomego możesz zobaczyć jego kryjówkę i statystyki oraz dzień poszukiwania skarbu.

4. Zawsze blokuj osoby, które raportują Cię!

Czuj się wolnym i dodawaj więcej.

Tak, lubie angielski, i tłumaczyć. Reszta za chwilę :]

@up

fast :/

Świetnie w mojej opinii. Chcę dodać listę:

5. Nie pisz żadnego ostrzeżenia dla siebie, bo zostaniesz okrzyknięty hakerem za nic. Dla przykładu: gadanie z innymi graczami na temat hacku, jak ściągnąć, itp. Będą myśleli, że jesteś hackerem.

6. Bądź ostrożny z ufaniem graczom/hakerom. Niektórzy mogą być przebiegli i nakapować na Ciebie. Moja sugestia do tego-unikać dyskusji w grze na ten temat.

7. Jawne używanie hacków w zawodach wieloosobowych wiąże się z wysyłaniem przez innych raportów.

Jeśli kupiłeś hacka i dostałeś bana nie płacz nad zsiadłym mlekiem tylko zrób nowe konto i zacznij od nowa. Treasure hack jest dla graczy, by wbić szybko 50 lvl, duużo kasy i ultra częsci dla Twego auta.

Jeśli każdy zastosuje się do tych tipsów może czuc się wolny i dodawać więcej!

A teraz zachęcam do kliknięcia lubie to :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

PKT.2. - TZN. że muszę usunąć moją sygnaturkę?

PKT.3. - Mam dodawać cheaterów do listy znajomych? ;]

Dzisiaj ok 1 w nocy dostałem bana i wcześniej używałem QR Botu a rano mnie odblokowali. Więc muszę się zabezpieczyć.

Opublikowano

PKT.2. - TZN. że muszę usunąć moją sygnaturkę?

PKT.3. - Mam dodawać cheaterów do listy znajomych? ;]

Dzisiaj ok 1 w nocy dostałem bana i wcześniej używałem QR Botu a rano mnie odblokowali. Więc muszę się zabezpieczyć.

Jak smigasz jak idiota na multiplayerze od poczatku z speedhackeim to sie nie dziw. Takich rzeczy sie uzywa dopiero wtedy gdy odjedziesz na okreslona bezpieczna odleglosc w ktorej nikt nie moze zauwazyc ze przyspieszyles na 400km/h. Nie uzywaj na chama powerupow. To takie dwie zasady i wtedy niema huja zeby ktos cie dojebal. Pozdrawiam

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Up ma racje i do tego nie używaj wallhacka szczególnie podczas ucieczki drużynowej gdy ktoś ma się po aresztowaniu zrespić przy tobie bo widzi co robisz

Opublikowano

Czytać nie umiesz?

Hack ten nosi nazwę

Treasure Hunt

On już chyba nie jest aktualizowany...

Ale zobaczyć można

­Keelah se'lai

Opublikowano

Czytać nie umiesz?

Hack ten nosi nazwę

Treasure Hunt

On już chyba nie jest aktualizowany...

Ale zobaczyć można

ON JUŻ NIE DZIAŁA

PKT.2. - TZN. że muszę usunąć moją sygnaturkę? ODPOWIE KTOŚ NA PYTANIE?

Opublikowano

Tutaj ok. 60 % to wiara na trainerkach, mpc to Gaming Underground[podziemie] a nie jakis oficjalny badziew-możesz ją mieć :]

@ed

tak jednak myśle i chyba jednak usuń, ale z drugiej strony KAŻDE KONTO JEST REJESTROWANE na nfs-s.net, więc sygnaturka nie szkodzi.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

raczej tak... jak tam pisze, że gdy używasz statystyk na tej stronie, to wysyłają je do ea,

ale w sumie... nie wiem... twoja decyzja

­Keelah se'lai

Opublikowano

czyli jak nie mam nikogo w znajomych to nie mogą mi inni gracze sprawdzic statystyk ??

tak samo jak nie mam sygny to tez nie sprawdzą??

Opublikowano

Jezeli bedziesz cheatowal bez opanowania, wyscigi w pare sekund to poprostu zwyczajnie do tego dojda, po samych statystykach i szybkosci okrazen, dlugosci maxymalnej predkosci. A nie tego ze cie ktos zraportuje.

ftwsignatur.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...