Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hack do plemion

broti123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo,widziałem na yt wiele filmików o hackach na surowce,jest tego mnóstwo.....

Ale niestety każdy podaje link z hostingów , na których aby cokolwiek pobrać trzeba wysłać sms-a,co aktywuje jakąś tam usługe,kosztuje nas to ok. 16 zł tygodniowo.Oprócz tego dodawanie komentów musi być zaakceptowane przez przesyłającego.Domyślam się,że to fake ;P Ale pamiętam,że kolega miał kiedyś takiego hacka,niestety było to pare ładnych lat temu....

Znacie jakieś hacki na surowce ? (nie chodzi mi o boty typu AutoWorker itp...)Bd wdzięczny za link na normalny hosting,bez wysyłania smsów

P.S Prosze o nie pisanie w komentarzach,że nie ma czegoś takiego jak Hack do plemion ;)

//nieregulaminowa sygnatura

//BR3ND

Opublikowano

Dobry człowieku!. Jest takie pojęcie jak Hack do plemion ale nie ma żaden działania żeby dodawac sobię surowcę gdyż surowcę zapisywane są w bazie... Ile razy tłumaczyc... A te filmiki z YT są tylko po to aby wyrwac kasę.

Opublikowano

Przykro mi, ale jedyne co zostało to sztuczka z przestawieniem zegara, KTÓRA NIE DZIALA.

Nie ma takiego czegoś jak hack na surki/wojsko, chyba że się automatycznie włamuje do bazy danych, co jest praktycznie niemożliwe (o ile jest rzecz jasna zabezpieczona :>)

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

@up jeśli to był sarkazm, to się z tobą zgodzę :D

Jakby ktoś miał takiego cheata i wiedział co robi (tzn. byłby zdrowy na umyśle) nie wrzucałby go nigdzie, a przynajmniej nie za darmo tylko używał. Po co ma udostępniać za darmo, skoro jest to cholernie potężne narzędzie, nieprawdaż ^^?

846331404756772371599.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...