Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]TF2 Problem przez hack

marceli02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam nastpępujący problem :Ściągnąłem sobie jakieś 10 min temu hack na wszystkie itemki w grze. Po zainstalowaniu dziada włączyłem tf2 na steamie zaglądam w przedmioty i pisze że niemożna nawiązać połączenia z serverem a gdy próbuje nacisnąć ,,Browse servers" wyskakuje mi błąd i tam pisze : To play you must use Steam Beta. Paczyłem na google ale nic ;/ POMOCY!!!!.

W sprawach minecrafta pisać do mnie na PW jestem w tym expertem

mca.png

piorek02.png

15221.gif

123427.png

Opublikowano

Steam Beta można włączyć w opcjach Steama

Ściągnąłem sobie jakieś 10 min temu hack na wszystkie itemki w grze
Zacznijmy od tego, że taki hack nie istnieje i nie będzie istnał, najczęściej są to wirusy, programy do wyłudzania danych lub niedziałający plik który można ściągnąć za pieniądze (ewentualnie wszystko naraz).

Nie radzę Ci się teraz nigdzie logować (szczególnie na Steama) - prawdopodobnie masz keyloggera i wszystkie Twoje hasła powędrują na inbox niedoszłego hackera. Najlepiej sformatuj kompa i odpuść sobie takie "hacki".

Opublikowano
Steam Beta można włączyć w opcjach Steama
więc jak włączyć steam beta i co to wgl jest?

Steam Beta można włączyć w opcjach Steama Zacznijmy od tego, że taki hack nie istnieje i nie będzie istnał, najczęściej są to wirusy, programy do wyłudzania danych lub niedziałający plik który można ściągnąć za pieniądze (ewentualnie wszystko naraz). Nie radzę Ci się teraz nigdzie logować (szczególnie na Steama) - prawdopodobnie masz keyloggera i wszystkie Twoje hasła powędrują na inbox niedoszłego hackera. Najlepiej sformatuj kompa i odpuść sobie takie "hacki".
Moim zdaniem nie ponieważ przeskanowałem go antywirem to po 1 po 2 wywaliłem go AT cleanerem a po 3 zawsze sprawdzam przy starcie komputera czy dziad nie siedzi w proces ponieważ proces bezczelnie podszywa się pod proces ,,Server" PS: Jak właczyć Steam Beta bo formata i again downloadu niechce mi sie robic :P)

mca.png

piorek02.png

15221.gif

123427.png

Opublikowano

Mówiłem o formacie nie po to, by zadziałał TF, tylko po to, by wyczyścić kompa z syfu. Żaden antywir nie daje 100% bezpieczeństwa. Większość nie daje nawet 50;

1347181027-U85227.jpg

1347181031-U85227.jpg

(tutaj musisz wybrać Steam Beta Update, na screenia nie za bardzo to widać)

Opublikowano

Mówiłem o formacie nie po to, by zadziałał TF, tylko po to, by wyczyścić kompa z syfu. Żaden antywir nie daje 100% bezpieczeństwa. Większość nie daje nawet 50;

1347181027-U85227.jpg

1347181031-U85227.jpg

(tutaj musisz wybrać Steam Beta Update, na screenia nie za bardzo to widać)

jak wlaczlem steam beta tf2 dziala nawet z hackiem ! dzieki temat close

mca.png

piorek02.png

15221.gif

123427.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...