Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Długo Loguję Na Rain

ruku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Simka . ;D

Już jakieś 30min czekam aż zaloguję się na Rain . Na moim privie ... Na Chińskim luncherze ;< .

Pomoże ktoś ... ? :/

Zawsze tak długo loguje za pierwszym razem ?

Server na hamachi .

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Wszystko jest ok .... Wyskoczyło 6x Operation Time Out i nie klikalem printa tylko logowałem się .

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Jak mnie wkurza takei gadanie wszystko JEST OK!. Jakby bylo naprawde ok to logiczne ,ze bys tu nawet tego tematu nie zalozyl. Pomysl zanim uzyjesz pewnych slow... Moim zdaniem jesli to serw haamchi to pewnie masz problemy z podlaczeniem w kliencie hamachi. Problemy beda wynikaly z przeciazenia serwera hamachi. Po prostu nei wyrabia z iloscia sieci .=.=

Opublikowano

na hamachi nigdy nie działa gdy jest operation timed out -.- Jak już ci się wyświetli timed out, to wpisz ./start i poczekaj, będzie to samo w kółko, ale zadziała za 3 min -.-

Opublikowano

JustDie ... teraz mamy kolo 20 i NIEDZIELA + cala europa praktycznie wie o tych plikach . Srednio 5-10 sieci 1 osoba zaklada. Wyobrazcie sobie jakie to obciazenie na hamachi. Watpie by teraz ktos zagral na hamachi.

Opublikowano

Ja to normalnie przez weekend wcale nie właczam hamachi ... wkurza mnie jak ktos nawet nie gra a ma wlaczene....

Hamachi nie słurzy tylko grze M2 ale tagrze fife 05-10 i SaNAndreas tagże i wielu wielu grom to pomyślcie tylko ile osób gra przez hamachi ... to tyle chciałem dodać

4b8fc37e7a9d6a28m.png

W razie pomocy gg 10794141

POMOGŁEM DAJ *5

Opublikowano
na hamachi nigdy nie działa gdy jest operation timed out -.- Jak już ci się wyświetli timed out, to wpisz ./start i poczekaj, będzie to samo w kółko, ale zadziała za 3 min -.-

hmm.. a to dziwne ze mi jakos chodzi

...

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.

You can try to refresh the page by clicking here

Opublikowano

Jezeli masz ciagle zostaniesz polaczony z serwerem tzn ze:

1.Masz ip w mc.txt bez koncowki .100

2.Nie laczy z hamachi

3. Cos zle zrobiles

jA Nop

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...