Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łowisko Gone Fishing

sdf2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam takie pytanie bo slyszalem ze kiedys mozna bylo w Quiz'ie przez CE zmniejszyc szybkosc zeby mozna bylo wygrac nagrodę ktore chcesz a mam pytanie da sie jakos nagrac gdy losuje sie nam nagroda i potem odtworzyc filmik ten zmniejszyc szybkosc odtwarzania zeby zobaczyc gdzie jest nagroda?sorrki ze tak chaotycznie napisalem ale spieszy sie mi troche ;d z gory dziekuje nagradzam Lubie czy tam +

Opublikowano

to tak ;d teraz juz mam wolne ;p kiedys slyszalem ze mozna bylo wylosowac jaka sobie chcesz nagrode w quizie dzieki CE bo mozna bylo jakos spowolnic te losowanie ale teraz niby juz to zabezpieczyli i pomyslalem czy da sie zrobic tak ze: mam jakis tam program do nagrywania na kompie , odpalam ten program wbije w lowisko biore losowanie w quizie potem zapisuje filmik jak sie losowalo i otwieram w odtwarzaczu i gdy bym zwolnil tepu odtwarzania filmiku to bym dal rade zauwazyc gdzie kryje sie jakas nagroda?

Opublikowano

Nie mam mowy żeby to zrobić. Żaden program ci tego nie zrobi, sam juz kiedys próbowałem i bardzo klatkuje. Przez CE również ...

Chyba że mnie ktoś zaskoczy i powie że się da i udowodni, ale wątpię :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nagraj kamera z duza iloscia klatek i zwolnij inaczej moze byc ciezko

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a nikt nie wpadl na pomysl ze ta cala animacja to pic na wode a o wszystkim decyduje algorytm? obojetnie gdzie poleciala klatka z naszym bonoxem i tak po kliknieciu go tam nie bedzie bo w zaleznosci od algorytmu szanse na jaclpot sa 0,000001 :D

Opublikowano

Ale algorytm moze takze wplywac na animacje

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

watpie-

po1 -niepotrzebny nikomu wodotrysk nie przynoszacy zadnego porzytku po prostu bajer dla oczu

po2- algorytm jesli jest nie potrzebuje animacji losowania do ustalenia wyniku-zbiera dane co jest w puli -kazdy element ma swoja szanse prawdopodobienstwa wygranej im gorszy item tym ma wiekszy % -te naprawde atrakcyjne maja sladowe ilosci powodzenia i generuje wynik wklejajac w nasze okienko co wyszlo a reszte losowo rozrzuca po diagramie.

po3 -pomysl z kamerka juz przerabialem-nagralem losowanie i odtworzylem 10 x wolniej pomimo ponad 20 prob nigdy nie pokrywaly sie poczatek z koncem-dlatego optuje za algorytmem

moze ale tylko moze za pomoca CE i jego funkcji unrandomizer cos da sie dziubnac :D tylko tak mysle nam w przegladarce wyleci bonox a na serwerze lisc to bedzie bigos -ban poleci :D

Opublikowano

jeszcze jeden dowod na algorytm -zalozmy ze co 100 losowan glowny bonus laduje w tym samym miejscu -powiedzmy na srodkowym polu -wiec jesli sie uprzemy i bedziemy konsekwentnie stawiac na to pole to wgramy glowny fant najpozniej za 100 losowan-tyle teoria niestety tak nie jest algorytm okresla % szans i losuje..............jedyny cheat ktory mozemy uzyc to wstrzykniecie wlasnego wyniku na serwer i zapisanie go.

Opublikowano

co jest nie do zrobienia przez normalnego czlowieka

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...