Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Leader klanu =bład rozwiazania klanu .....

walh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam klani chce go rozwiazać, Wywalilem wszystkich graczy zostalem sam, zrobilem relog, Nastepnie wlanczam gre wchodze

w : "CLAN" na dole na liscie widac ze jestem sam, Nastepnie wlanczam "CLAN SETTINGS" wyskakuje pierwsza zakładka menage members i jestem sam, gdy nacisne na obojetnie jaka zakladke np. "application" lub "TERMINATE CLAN" i wróce na "MENAGE MEMBERS" to pokazauje mi ze sa osoby w klanie jak zaznaczam i klikam kick wyskakuje okienko z " A System error has occurred." nie mam pojecia co sie dzieje, wyl. i wl. gre robie ctrl+ esc i dalej to samo jak mam rozwiazac ten klan ?

dodam jeszcze ze terminate clan tez nie dziala bo pisze ze mam jeszcze czlonkow w klanie, ale normalnie ich nie ma. Prosze o pomoc

CPT 2 - pierwsze konto Spec PERM

Opublikowano

- możliwe, że to clano podobne coś nie nadąża i będziesz musiał poczekać dłuższą chwilę aż to zaktualizuje.

- wywaliłeś wszystkie application?

- nie wiem czy się da, ale zamiast leave clan wejdź tam w members zaznacz siebie i daj kick :D

Opublikowano

To masz problem. Jak jesteś sam to musisz poczekać nawet 2 tygodnie. Wiesz co zrób? Przyjmij 1 kolesia, daj mu admina a Ty sam wyjdź z klanu :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

tak wywaliłem wszystkich, ale dalej taki błąd jak opisałem. Niestety to nie da rady z opcja "kick" leadera, opcja nie aktywna. Wczoraj robilem porzadki, czasami tez mialem takie przygody ze jak wchodzilem w settings a bylo podanie to wyswietlało ze przykładowo sa 3 wchodze na aplikacje i nie ma nic. nie wiem o co tam biega. Nie wiem też czy reinstalka by nie pomogła. NIczego nie uzywam, gram czysto bo to tylko rozrywka. Dodam jeszcze ze ta czynność wywalenia wszystkich dokonalem wczoraj okolo 20.00, i jak bylo tak jest

Opublikowano

nie mam juz sciagam gre, poinformuje co nastapi,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...