Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]W Grze RPG Maker VX

HaxIoRtMe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiem czy to odpowiedni dział jeśli nie proszę przenieść.

Ogólnie zaczełem robić mapki w oto tym programie i szukam osoby która chciała by pomóc zrobić mi gre która była by bardzo rozbudowana masa questów dużo expowisk i wiele wiele więcej jeśli jesteś chętny pisz na GG: 33718274

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@Refik

Ale co za pomoc w zrobieniu Gry w RPG Maker mam płacić....

Mam już zrobione kilka map które trzeba jeszcze ulepszyć

Pisać chętni na PW lub GG

1377531174-U173186.png

Opublikowano

I myślisz ,że stworzysz taką grę ? ,aby wziąść się za taki projekt trzebą mieć śordki pieniężne,team,programistów itp. no chyba ,że chcesz jakieś chujostwo z painta zrobić.

2uiyzh2.png
Opublikowano

Ludzie widać, że za dużo to wy nie wiecie... Pieniądze? Po co? Jeżeli znajdzie fajną ekipę to zrobią to za free ( ja sam kiedyś pracowałem na Eclipse Origins - silnik gier mmorpg 2d i znalazłem ekipę która nie chciała pieniędzy).

A wracając do tematu to RPG Maker to nie jest dobry wybór lepiej spróbuj w Ogre czy coś w tym stylu :)

Robię to co lubię, lubię to co chcę.

84564230168514981164.png

Opublikowano

@UP

Ogre co to za program/gra ?? rozpisz się bardziej

I kilka @UP wyżej nie chodzi mi o zrobienie Gry od podstaw ITP tylko o zabawe w Programie RPG Maker VX Lub jakimś innym Fajnym programie :) Źle mnie koledzy zrozumieli ;/

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Wy jesteście naprawdę chojowi [celowy błąd] - w PRG Makerze VX gry i mapy tworzy się już w kilka minut. Jeżeli nigdy nie słyszeliście o tym programie to po co do cholery się udzielacie.

RPG Maker VX to ten najnowszy 'Mejker' ?

Tak, to najnowsza wersja VX, wcześniejsza XP, poprzednia 2003 i 2000, 98, 95 i była jeszcze jedna na PS2.

I myślisz ,że stworzysz taką grę ? ,aby wziąść się za taki projekt trzebą mieć śordki pieniężne,team,programistów itp. no chyba ,że chcesz jakieś chujostwo z painta zrobić.

Aby móc tworzyć w tym programie i sprzedawać grę musisz mieć oryginalną licencję, a reszta to jest już z górki. Skrypty się pisze zaje&%^ cie łatwo. I nie wyjdzie żadne ch....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...