Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy tak zachowuje się moderator forum ?

HydraMT2

Czy was też wyzywał ten moderator i groził ?  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy was te? wyzywa? ten moderator i grozi? ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko nie dzajcie mi bana przypadkiem za multi konto jest to inny komputer więc mogę mieć te konto :)

Opublikowano

Moderator poza forum może być nawet zabójcą, Nas nie obchodzi czy Ci grozi na GG czy też w Rl. A ban za reflinki jest prawidłowy, zaraz jeszcze dostaniesz bana za multi acc:)

Przenoszę do sugestii.

Opublikowano

To nie jest dział do skarg, ludzie!

Wiesiex zachował się jak idiota, nie wiem po co było ustawiać się na jakieś rękoczyny. Wystarczyła blokada na gg :).

Opublikowano

Kokosz napisał w temat w którym było, że wszelkie skargi i zażalenia można składać na pw. A to co pokazujesz na screenie to zwykłe łapanie za słówka, ten tekst pisano dawno temu, przed tym nakazem i falą skarg i ton spamu.

@btw

Nie chodzi mi o podlizanie się kokoszowi, po prostu irytują mnie tego typu tematy, a np sugestie nt działów Guild Wars 2 i Garrys Mod są olewane.

Opublikowano

Użytkownik najpierw napisał taką wiadomość, a następnie ją edytował. ;) Dla mnie temat zamknięty.

qqjf.jpg

Zav; wyzywał mnie, a ja sobie ubliżać nie dam. Zapewne jest to 14 latek który wrócił ze szkoły, i się miota bo myśli, że jest cwany.

btw. zdjęcia z gg podrobione, oczekuję mojego numeru a nie "wiesiekex"

Zbanowałem mu "główne" konto za reklamę swojego forum i wielki lament, powinien mieć dawno bana za multi.

hxta.jpg

/G00D chciałem postraszyć ;)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Moderator poza forum może być nawet zabójcą, Nas nie obchodzi czy Ci grozi na GG czy też w Rl. A ban za reflinki jest prawidłowy, zaraz jeszcze dostaniesz bana za multi acc:)

Przenoszę do sugestii.

Jednak jak to nie jest wiesiek to inaczej powiem. Na gg nie może być seryjnym zabójcą, na szczęście ss gg jest podrobiony, takze nie obawiaj się wiesiek, ale..

Nawet jakby to był prawdziwy numer i tak bynapisał to świadczy o człowieku, mnie np. nie obchodziłoby że ma mod na mpc, a na gg mi ubliża, grozi. Czyli jednak na forum dalej przebywa ta osoba.

Nawet jeśli tak robić można to znaczy że ktoś jest dwulicowym człowiekiem i ma kilka twarzy.

@wiesiek

Nie musiałeś tak drastycznie do tego podchodzić, żeby aż realnie się kontaktować. Pamiętaj kim jesteś na forum i masz nieść jakiś przykład.

Opublikowano

To nie jest dział do skarg.

Sebuś jak nie wiesz proszę abyś się nie wypowiadał. Skoro jesteś tak mało doinformowany. Zresztą co Ty tu jeszcze wgl robisz.... ?

Sprawę wyjaśnimy sobie na pw.

Odnośnie ss z gg. One nic nie znaczą, każdego sobie możesz tak podpisać, jako wiesiekex.

Koniec tematu.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...