Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problemy] Z SH na Archera / WaitHackiem / DMG!

SuabY™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Mam problem, który odnosi się do trzech.. programów?

1. DMG Hack na Archera po prostu za nic w świecie nie chce mi działać!

2. Szukam jakiegoś WaitHack'a na pliki z 2010r. ((iMetin)) Żeby działał także na archerze, i w ogóle działał, bo niestety niektóre albo nie działają, albo na archera nie mają najmniejszego wpływu.

3. Trututu - SH! Tak, ustawiam szybkość ataku na 300/270 i na wszystkich pięknie działa, a na archerze, jak na złość niby macha tym łukiem, a tu dupa, zero hitów i teraz ptyanie - Co z tym zrobić, jak to naprawić!

Za pomoc oczywiście lajki!

19213409148996403135.png

AwEsOmE

Opublikowano

3. spróbuj ustawić szybkość ataku 600-700

http://metin2mod.tk/multihack.html

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Siema!

Mam problem, który odnosi się do trzech.. programów?

1. DMG Hack na Archera po prostu za nic w świecie nie chce mi działać! nie ma dmg hacka na archera

2. Szukam jakiegoś WaitHack'a na pliki z 2010r. ((iMetin)) Żeby działał także na archerze, i w ogóle działał, bo niestety niektóre albo nie działają, albo na archera nie mają najmniejszego wpływu. nie ma waithacka na luki jest tylko na sztylety miecze itp na luki niema i chyba nie bedzie

3. Trututu - SH! Tak, ustawiam szybkość ataku na 300/270 i na wszystkich pięknie działa, a na archerze, jak na złość niby macha tym łukiem, a tu dupa, zero hitów i teraz ptyanie - Co z tym zrobić, jak to naprawić! poniewaz przy duzej szybkosci ataku luk atauje tak jak by pustymi strzalami czyli nic nie zadajesz zmodyfikuj to lekko zeby nie bylo za szybko

Za pomoc oczywiście lajki!

Opublikowano

Dobra, dzięki za odpowiedź.

Tak więc szukam Wait Hacka który zadziała mi na miecz, bo niestety w zasadzie żaden mi nie che działać.

Najdziwniejsze, jest też to, że bez włączonego SH atakuje z łuku bez strzał, po prostu 0 hitów w cokolwiek i to mnie wkurza - O co z tym chodzi? Ustawiałem na 600/700 szybkośc ale jest to samo.

@Refreszuje!

19213409148996403135.png

AwEsOmE

Opublikowano

Na archerze przy plikach 2008 i ustawionym 1hicie (nie 1hit killer), tylko jednej z opcji w MH, można było ustawic predkosc ataku na np 500 i strzelalo sie z luku jak z AK-47 :P

Opublikowano

@Refreszuje x2, bo widzę, że temat spadł nisko.

Tematy odświeżamy po upływie 24h

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...