Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Pbdo na sell (allegro) ?

ReDDioS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bym nie brał,koleś albo dokłada do interesu co jest niemożliwe, albo używa jakiegoś sposobu na obejście licencji co i tak wydawca bota zlikwiduje

up zapomniałem napisać że to 100% oszust

Opublikowano

Wyraźnie napisał, że sprzedaję bota - czyli o licencji tu nic nie jest napisane. Więc można się domyślić co by było po zakupie tego...

W dodatku zero komentarzy - fake. Szuka jeleni, którzy wpłacą kasę i zwinie interes z uśmiechem na twarzy.

@kocisz No właśnie. Na tym ten cały biznes polega.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Wyraźnie napisał, że sprzedaję bota - czyli o licencji tu nic nie jest napisane. Więc można się domyślić co by było po zakupie tego...

W dodatku zero komentarzy - fake. Szuka jeleni, którzy wpłacą kasę i zwinie interes z uśmiechem na twarzy.

Zgadzam sie. Ze steam key'ami do cs'a 1.6 jest dokladnie tak samo, w aukcji jest napisane "cs 1.6 konto steam" i kupujecie nowe konto steam nie steam keya. Fake.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

poza tym lokalizacja wielka brytania i zero komentarzy;d to powodzenia;d proponuje zglosic ta aukcje to mu skasuja;d nie napisal jaki rodzaj licencji co chyba jest najwazniejsze;d

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

On sprzedaje konto do forum (pisałem z nim na gg).

Ja

Witam

14:47

Chciałbym zakupić PBBot'a

14:48

Niestety nie mam allegro i chciałbym się zapytać czy można zakupić to za doładowanie do sieci komórkowej za 100zł

i jak by to wyglądało ? dostałbym bota działającego 24/7h czy musiałbym podać passy do konta ?

44311999

Witam tak można ale mniej wiecej po 18 bot działa 24/7 chyba ż ejest aktualizacja obecnie nie wiem bo nie jestem u siebie

15:27

Ja

czyli odpalam o 18 bota i działa już zawsze tak ?

15:28

44311999

ta i na ile kont sie chce

ale dopiero po 18stej moze my przeprowadzić transkacje bo jestem u kolegi

15:29

Ja

a jak wygląda ten bot ? ty mi wyślesz pliki i co dalej mam zrobić ?

15:30

44311999

normalnnie dostajesz do tego konto an froum logujesz sie w pbdo bocie pasami z forum a potem apsami z do i tyle

Czyli, jeśli to nie fake to sprzedaje platinium (?) gdzie można odpalić tyle kont ile się chce. Może po prostu kończy z do i chce sprzedać tego bota.

Opublikowano

Nie ma aktualnie żadnej licencji umożliwiającej uruchomienie nieograniczonej liczby kont jednocześnie.

Przez moment była dostępna licencja tytanowa, ale nawet ona miała limit.

Pozdrawiam,

Katarzyna

Opublikowano

Żeby to sprawdzić niech się koleszka zaloguje na stronę i po nicku go znajdziesz, wówczas zobaczysz jaki ma status konta.

bugpointblack.png

Opublikowano

Dalsza rozmowa (bardziej ogarnięta z mojej strony):

44311999

jj

18:08

jak coś to do do orange

44311999

19:34

Ja

a jaki masz nick na forum żebym sprawdził czy rzeczywiście masz to konto ?

19:34

44311999

ja ci zrobie konto i daje na nie że ejst dostep do bota i tyle

19:35

Ja

wykupujesz licencje czy to jakieś obejście ?

19:35

44311999

nie po porstu nie chce ci tłumaczyć wszystkiego

19:36

Ja

ten "sposób" jest legalny tzn. autorzy bota mają z tego zysk czy jest to obejście ?

19:37

44311999

tzn jestem 1 z oficjalnych dalerów

Ja

słuchaj to zrób mi konto na swojego maila udostępnij bota i jak będzie działać to dam ci doładowanie

44311999

haha wiesz co to odrazu sie możemy pożegnać

19:38

Ja

ty też z kontem na allegro raport

19:38

dziękuje i żegnam

naciągacz...

Potem rozmowa jeszcze się ciągnęła sporo czasu ale to takie pierdoły. Podsumowując oszust :)

Opublikowano

On sprzedaje konto do forum (pisałem z nim na gg).

Ja

Witam

14:47

Chciałbym zakupić PBBot'a

14:48

Niestety nie mam allegro i chciałbym się zapytać czy można zakupić to za doładowanie do sieci komórkowej za 100zł

i jak by to wyglądało ? dostałbym bota działającego 24/7h czy musiałbym podać passy do konta ?

44311999

Witam tak można ale mniej wiecej po 18 bot działa 24/7 chyba ż ejest aktualizacja obecnie nie wiem bo nie jestem u siebie

15:27

Ja

czyli odpalam o 18 bota i działa już zawsze tak ?

44311999

ta i na ile kont sie chce

ale dopiero po 18stej moze my przeprowadzić transkacje bo jestem u kolegi

15:29

Ja

a jak wygląda ten bot ? ty mi wyślesz pliki i co dalej mam zrobić ?

15:30

44311999

normalnnie dostajesz do tego konto an froum logujesz sie w pbdo bocie pasami z forum a potem apsami z do i tyle

Czyli, jeśli to nie fake to sprzedaje platinium (?) gdzie można odpalić tyle kont ile się chce. Może po prostu kończy z do i chce sprzedać tego bota.

hmm tobie ze ile kont chcesz a mi ze ma golda;d i wkreca ze promocje robi na 10 kont itp;d apisze ze ma pedo botaz bledami,pozatym rsellerzy dbaja oaukcje a u niego kopiuj wklej skad stam imarny opis od siebie jakis gimbus w ciula tnie;d

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Napisał, że jest Dillerem Bota i on robi takie konta. Też mu to napisałem że zrobił błąd conajmniej 3 razy w nazwie bota. Udało mi się znaleźć co najmniej 7 powodów dlaczego mu nie wierzę. Skończyło się na tym, że powiedział, że włamie mi się trojanem na kompa, a ja mu odparłem, żeby spróbował to go zgłoszę na policje za uszkodzenie danych -,- Koleś nie poważny jeden wielki oszust i nie ma się co już rozpisywać.

Opublikowano

Najlepiej to wbić na ich ts'a z pbdo bota i tam kupić za 120zł nawet PSF . Dobra wszystko wyjaśnione od razu było w sumie widać że oszust, można zamknąć

zakaz handlu

Opublikowano

jego tekst podsumowujacy maja klutnie z nim;d( powiedzialem mu zeby tu zajrzal i poczytal)

pwoiem tka jestem oficjalnymm dalerem i nei zamierzam sie z nikim kłócic ktoś nie chce kupowac albo jak ktoś mi robi złą opinie lub obrażża mnei ide z tym do organów ścigania tka jak w tym przypadu sprawa jest na policji

Więcej info na priv.

Opublikowano

To nie prawda co piszecie właśnie kupiłem od niego licke wszystko git :)

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...