Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Realna gotówka a gra.

SoneQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Słyszałem wiele opinii na temat płacenia realną gotówka w NFS: World. Czy w tej grze da się coś osiągnąć bez wydawania zbyt dużej kwoty realnych pieniędzy? Czy raczej, żeby coś znaczyć trzeba wydać pewną sumę. Jeżeli są jakieś przedmioty w sklepie, które można kupić tylko za realną gotówke to co one dają?

Z góry dziękuje i Pozdrawiam.

Opublikowano

W dzisiejszych czasach żeby coś znaczyć musisz coś włożyć. W grze głównie chodzi o kasę.

In Game Cash - wirtualna kaska gry

SpeedBoost - 'realna' gotówka

Za SB ewidentnie możesz mieć dobre, LEPSZE samochody oraz części lecz prawdę mówiąc - to kosztuje. Sam przelałem dwa dni temu 200 PLN na SB by mieć wszystko co potrzeba.

Opublikowano

Njalepsze fury,mnzozniki repa i kasy,pakiety z czesciami i skill modami,bodykity fele i takie tam,Masz bosty,zyjesz jak pan,W tej grze miedzy boosterami a szarą materia(dla ea zapychacze serwa ktorych cza wywalic z gry)jest rzonica kolosalna.Nie majac boostow conajwzyej mozesz kupic 5 czy 6 aut,niby jest rotacja ale zanim dadza krolojece dzis auta za igc to beda one juz dawno w tyle za pozniej dodanymi,Jesli dopiero zaczynasz w to grac to lepiej ni brnij w to dalej,bo gra dawno poadła na dno i teraz tylko kopie sie w mule.

Opublikowano

W dzisiejszych czasach żeby coś znaczyć musisz coś włożyć. W grze głównie chodzi o kasę.

In Game Cash - wirtualna kaska gry

SpeedBoost - 'realna' gotówka

Za SB ewidentnie możesz mieć dobre, LEPSZE samochody oraz części lecz prawdę mówiąc - to kosztuje. Sam przelałem dwa dni temu 200 PLN na SB by mieć wszystko co potrzeba.

To jestes zwyklym idiota, nie wydalem na ta gre ani grosza. Mozemy sie sprawdzic kto wygra wyscig, Ty - osoba ktora wydala 200 zl na gre [Co dlamnie jest zwyklym wyrazem tego ze jestes dzieckiem, lub poprostu niedorozwinietym doroslym] Czy ja, osoba ktora woli spalic wąsa niz wjebac pieniadze w błoto. Mniejsza z toba odpisze koledze ktory zaczal temat.

Kolego, powiem ci tak. Nie musisz wydawac ani grosza by wygrywac z tymi pseudo "lepszymi" samochodami, osiagami. Ja posiadam w tej chwili Lamborghini Murcielago za 1,7mlna normalnej gotowki ktora dostajesz za wyscigi. Wygrywam z najlepszym samochodem jakim jest Porshe 911 gt2 [997] Lexusem LFA, Pagani, Porshe 911 gt3 rs, bez najmniejszego problemu. Pozdrawiam i nie trac na gry pieniedzy, bo to bezsens. Idz sobie kupic piwo. To bedzie juz lepsze rozwiazanie. :)

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

@Up - pytanie co Cie to interesuje co ludzie robią z gotówką? Ciesz się że gra nadal istnieje, a to tylko przez osoby doładowujące swoje konto.

@Topic

EA samo się nie utrzyma, cóż poradzić że gry F2P to P2W, niestety tak będzie cały czas więc warto zaopatrzyć się w gry pudełkowe i grać potem bez wydawania.

lownfast

Opublikowano

Ta gra zostało teraz tak zrobiona aby nie trzeba było wydawać dużo Pieniędzy.Zostały wprowadzone niektóre auta za IGC a jeśli chcesz neony itp możesz je podropić tak samo jak części.Więc nie ma sensu wydawania kasy teraz chyba ,ze chcesz mieć dobrą brykę.Kiedyś było nawet dobrze 50K SB za 20zł było to widzisz okazja była(Oby znowu taka była :D).

Opublikowano

Pewnie ze mozesz osiagnac cos bez wydawania prawidzwych piezniazkow na ta gre,(jezeli bedziesz gral uczciwie) ale bedzie to bardzo dlugi czas, chodzi tu ogolnie o wy dropienie najlepszych czesci, bajerow wizualnych, a druga sprawa to logiczne ze jak bedziesz kupowal za prawdziwa kase to przyspieszysz to co hm "chcesz osiagnac". Nawet najlepszy samchod nic nie da jak po prostu sie nie potrafi jezdzic. Ja kupuje za prawdziwa kase samochody czesci itp bo cieszy mi to oko, nie kupuje dla osiagow tylko dla wygladu. W chwili obecnej mam 42 samochody i bedzie ich coraz wiecej a predzej czy pozniej konto pojdzie do zyda i w pewnym stopniu zwroci sie to co sie wydalo. Pozdro

xfz40l.jpg

Opublikowano

możesz także zagrać "nieczysto" i używać hacków (np. na kasę w grze), jak uzbierasz trochę kasy, to kupujesz

auto (np. Murcielago), przejedziesz "pare" wyścigów i wydropisz części itd...

a jak nie tak, to hackujesz dalej i kupujesz karty, a w nich są części, dzięki czemu będziesz szybszy itd...

Ja na tą grę nie wydałem nic (oprócz 3zł z groszami dla Hadesa za tuning :D), a mam

26 lvl, Lexusa LFA, Subaru Impreza Hatchback, Chevrollet'a ZL1, oraz mój pierwszy samochód Niissan'a Silvię.

W tych samochodach mam większość części profesjonalnych, tak że Lexusem wygrywam z tymi wszystkimi

Zondami itd... Oczywiście nie w każdym wyścigu mogę wygrać np. z Zondą, bo to zależy kto tym gra...

może być osoba, która wbiła sobie np. 10lvl i kupiła za boosty Zondę, którą nie umie jeździć, a może być

osoba, która ma 30-50 lvl, wie na czym ta gra polega, a Zonda to kolejna pozycja na jego liście samochodów,

którymi się wozi i wie jak to robić... Np. umiesz jeździć Nissanem Silvią perfekcyjnie, ale to nie znaczy że jak umiesz

nią dobrze jeździć, to że opanujesz tego potwora, jakim jest Zonda.

Dziękuję to tyle ode mnie :D

­Keelah se'lai

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...