Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Qbz-95 Czy Xm8

ptr93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ahh to jest pytanie :P

Moim zdaniem jeżeli masz kase i range kup sobie Scar Light...

Cholernie celne i dosyć szybkie ...:)

Chyba najlepsza broń w grze (z darmowych)

16435562.jpg
Opublikowano

Scara_l już miałem. Chciałem tera przetestować jakaś inną broń. A XM8? Celność i szybkość chyba lepsza od scara ale nie wiem jak z dmg-em.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Coty :) Scar jest bardzo dobry i moim zdaniem duzo lepszy od XM8....

Co mógłbym jeszcze polecić ?

Oczywiście AK47...

Mi sie nią lepiej gra niż ScarLight bo potrafię 2 seryjkami (po 3 kulki)[to nie jest tryb tylko tak się strzela AK47 na dalekie odległości] zdjąć kogoś z 2 strony mapki (np sniperow na shipie).

Aha zapomniałbym SL na bliskie odległości nie ma szans z AK47 (przynajmniej jak ja nim gram) ponieważ AK ucieka do góry i prawie zawsze wchodzi head :)

16435562.jpg
Opublikowano

Tak na prawde to każda broń jest dobra, tylko trzeba umieć nią grać. Widziałem jak gościu z Glockiem latał i wszystkich kosił xD Osobiście chodzę z M4A1 - polecam. Co do XM8 słyszałem że słaby.

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

Opublikowano
Tak na prawde to każda broń jest dobra, tylko trzeba umieć nią grać. Widziałem jak gościu z Glockiem latał i wszystkich kosił xD Osobiście chodzę z M4A1 - polecam. Co do XM8 słyszałem że słaby.

Heh xm8 jest bardzo dobrą bronią...

Moim jednak zdaniem ten kolo z glockiem to byl master a ten nawet gdyby gral z m16 ladnie by kosil...

M4 jest dobre ale na potem jest troche za wolne... (staty ma piękne ale nijak to do realnych osiągów) oraz gdy się celuje na heada to często nie trafia za 1 razem ( z dosyć bliska)

16435562.jpg
Opublikowano

Dzięki za pomoc [oczywiście leci dla każdego 5*]. Postanowiłem w końcu, że będę chodził ze scarem. A teraz pytanie co do subki. Polecalibyście glocka czy deserta?

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Heh oczywiście że Digl :)

Najlepsza broń na 2 slot w grze ...

Glock ma lepsze staty, ale nijak ma sie to w rzeczywistości... tak samo zreszta jak z XM8

16435562.jpg
Opublikowano

Nie ma problemu...

Ja teraz testuje ShotGuna ...:D

Dosyć spoko mi się nim gra i radze wam też się chwile pobawić :P

Powodzenia w grze

16435562.jpg
Opublikowano

ja także zainwestowałem w strzelbo xm1... xD i na TD jest wręcz idealna... tak kosi na egipcie....

Jeśli pomogłem Ci w czymś walnij +, albo chociaż się :)

Dziękować ;)

150 postów w ciągu 1.5 roku ale spam!

Opublikowano

bronie można wypróbować w Elimination na mapach Hallowen Crossroad i Alaska. a co do broni to dla mnie najlepsze to:

mp5

m16

type

scar

m4a1

i ak47

na drugi slot:

to desert

anaconda

p288

z glokiem nie grałem

• 1 rok później...
Opublikowano

Spamerzy...

Polecam XM8 w trybie celowania przez celownik optyczny oddając pojedyncze strzały co sekundą nie ma żadnego rozrzutu.

XM8 bez problemu się wali headshoty czy celne strzały na daleki dystans, dodam ,że XM8 ma siłę. Polecam sam mam w planach zakup.

QBZ95 Chińska broń kiedyś była dobra przynajmniej ma siłę i na daleki dystans. Ale kiedyś spatchowali w nim coś i się dziadoska zrobiła.

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Jeśli chcesz aby doświadczeni gracze wołali na ciebie SL noob to kup SL lub M12S

XM8 jest bardzo dobrą bronią, scope, SL jest troche lepszy ale też troche noobski, bo? walisz full auto iiiiii? Headshoot!!! To jest badziewna broń.

XM8 jest o wiele lepsze a Adv to cudo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...