Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Hasło do vps exone nie dziaua >.<

Desret

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, kupiłem testową wersję vps'a płacąc sms'em, server mi zainstalowali przysłali mi dane na maila ale jak się łączę przez pulpit zdalny to mi pisze że złe hasło lub nazwa użytkownika.. >.< Co mam robić? Wysłałem do nich tego maila czy co kolwiek to jest (zakładka kontakt)

Opublikowano

Na 100% wpisuję dobre. Próbowałem też na stronie zmienić to hasło na inne, ale pojawia się błąd, że stare hasło jest nie prawidłowe.

A z resztą próbowałem z 10 razy to wpisywać, zwracają uwagę na małe i duże litery.

Opublikowano

Hasło do logowanie przez pulpit zdalny dostałeś na e-mail. Masz tam:

Logowanie przez Pulpit Zdalny / RDP

Host: XXX

Login: Administrator

Hasło: XXX

Host wpusujesz w "komputer" a potem się logujesz.

reklama

Opublikowano

@up No przecież wiem, ale nawet jak przez vSphere czy jak to tam się zwie loguję to i tak hasło błędne :C Jutro o 8 wstaję i piszę z nimi :C

Opublikowano

No to my nie pomożemy, skoro jesteś pewny że dobrze wpisujesz hasło to musisz do nich pisać.

btw ile kosztuje testowy?

reklama

Opublikowano

No to my nie pomożemy, skoro jesteś pewny że dobrze wpisujesz hasło to musisz do nich pisać.

btw ile kosztuje testowy?

"Test VPS już od SMSa o wartości 4.92zł z VAT dla Linuxa lub 8.61zł z VAT dla Windowsa."

Naprawdę tak trudno wejść na ich stronę i sprawdzić?

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Jakoś sobię poradziłem ale teraz znowu problem.. Ja to mam farta..

Pobrałem .net framework 4 na ich maszynce zainstalowałem sciągnałem pbdo ALE jak go włączam (pbdo) to pojawia się okno, że aplikacja musi być zamknięta i czy wysłać raport do microsofta czy nie >.<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...