Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Foxak

srulian96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Report za dulble posta

Siec pełne

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

bardzo gorąco milutko i uczciwie nie polecam serwera hoster to dzieciak szczyci sie ze ma gm a nawet teleportnac do gracza sie nie umie zajmuje mu to 1h

Opublikowano

Moze niechcialem sie do ciebie teleportowac dlatego ze bylem zajety? I niewiem kto tu jest dzieciakiem bo ja o itemki nieblagalem -,- I na jakiej podstawie twierdzisz ze szczyce sie ze mam GM? ;>

3053080006.png

Opublikowano

nie stety ja o itemki nie blagalem wiec nie pisz bzdur;D po 2 chcialem abys podszedl bo masz wielkiego buga na serwie szczycisz sie ze masz gm bo kozaczysz do ludzi

Opublikowano

;> GG nie rozdaje. Mozesz na pw podac link do tego zdjecia. nie wymagam zeby all bylo widoczne. Te najwazniejsze dane pozakrywaj w paincie .

Opublikowano

Juz minelo ponad 12 minut i nadal nie dostałem zdjęcia na PW. Jak widzicie drodzy koledzy i kolezanki ten koles to jeden wielki bajkopisarz. Pieprzy o licencjach ,ze je posiada ,ale jak ktos zapyta o doowdy rzuca bajeczke ,ze pstryknie foto licencji i mnie zamuruje bo ma dowod . Potem znika i unika tego tematu ^^.

Zycze powodzenia w prowadzeniu serwera FoxAK.

Opublikowano

widze ze kurwa znasz 10000000% niemiecki ze wiesz co tam jest napisane hahahahah i niema tam bledow gramatycznych bo jakąś ich tam nie widze nobie ty nawet niewiesz co tam 1 zdanie znaczy buhaahahha a ze tak powiem spamer to ty jestes myslisz ze masz 500+ postow to dobry jestes wybral bys raz w morde to bys sie zesral i plakal

Opublikowano

noi w dupie mam kurwa mac twoj pierdolony report dzieciaku zajebany no to kurwa przetlumacz mi do huja co tam jest napisane szmaciazu pierdolony kurwo jebana no przetlumacz skurwielu nie zazdroszcze ci tych 600+ bo kzdy glupi po pisze tydzien posty i bd mial tyle

Opublikowano

nom skoncz juz szmato jebana bo masz ryj jak by cie pierdolną tir kurwa primytywem to jestes ty i twoja rodzinka szmato a poziom masz nieskonczenie wiele niski

Opublikowano

DiSeQ z łaski swojej nim coś napiszesz to poczytaj słownik j. polskiego albo tak w przypadku tej twojej podrabianej licencji niemieckiego bo od tych twoich błędów aż oczy bolą. Nie wspominając juz o fatalnej gramatyce

Pomogłem? daj 5*

9226.gif

7236.jpg

17168.gif

Opublikowano

DiSeQ Ogarnij się człowieku zanim coś napiszesz weź słownik ort. do rąk a nie piszesz głupoty .... Prawdziwe 11 letnie dziecko przed komputerem Report Poszedł

Xx_Szluga_xX.png
Opublikowano
DiSeQ Ogarnij się człowieku zanim coś napiszesz weź słownik ort. do rąk a nie piszesz głupoty .... Prawdziwe 11 letnie dziecko przed komputerem Report Poszedł

Oba osoby dostali ostrzeżenia za kłótnię

ale nie rozumiem po co odkopałeś -,-

zamykam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...