Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FreeCraft free building... WKONCU JEST! [FB][DZIALKI]

TworcaSerwow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o cls nowy serwer tzn Kwadratowy Rozpierdol :) typu kwadratowa masakra juz robie prezke ;)

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Serwer na pierwszy raz wygłąda "ładnie", administracja też jest nawet, nawet tylko admini czasem się za bardzo nudzą i bawią... Ale tak narazie to ok ; D

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

@up dzieki admini specialnie wychodza by gracze wbili (rezerwacija slota) jutra zostanie zakupiony serwer z 10 slotami (to samo ip) mozna tez kupic range champion by miec rezerwacije slota ;)

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

A dla mnie to totalna porażka już z samej prezentacji ... Widać że na kase ... Nikt normalny nie sella GM i KidModa -,- Za grosz wstydu ...

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

@up dokladnie? chcemy utrzymac serwer poniewaz nie mam sponsora kidmod ma niewiele wiecej niz champion.... nie moze dawac cuba itp...

Opublikowano

@up Dzieki administracija sie stara

@refresh

Opublikowano

Zwiekszone sloty zwiekszone z 5 do 10 serdecznie zapraszam na serwer!

Opublikowano

Serwer totalna Klapa... i mam na to dowody

1. Admin nie ogarnia ma 11 lat prowadzi serwer i nie zna poczatkowych zasad

2. Mapa zostaje robiona podczas gry (w sensie że po rozpoczeciu serwera... nie przed)

3. działki nie są wykonane starannie.

4. Nie ma planu budowy

5. Niedopracowany serwer który posiada mało slotów

A co do tego 1 mam pare Screenów... Nie ogar maxymalny

Od razu mówię... że nie polecam gracza jako moderatora lub admina ponieważ jest nieogarniety

1. 25917300757455700283_thumb.jpg

2. 19221322071924581704_thumb.jpg

3. 08067545903030682115_thumb.jpg

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Potwierdzam słowa UP.

Serwer raczej słaby.

Minusy Serwera :

- GameMode za SMS. To jakiś nonsens. Kupi jakiś 10-latek i będzie rozdawał wszystkim diaxy.

- Słaba mapa. Spawn to zwykły klocek z drewna i szkła...

- Pluginy. Rangi są ukryte nie wiadomo dlaczego i poco a wgrane jest Factions... WTF?! Po kiego chuja Frakcje na serwer FreeBuild. Dodatkowo działają czity, bugi.

- Słaba administracja. Lekka nie znajomość ortografii i nie odpowiadanie na niektóre pytania.

Plusy Serwera :

- Raczej brak.

Ocena Ogólna : 2/10.

Opublikowano

@up / 2up przepraszam mam 12 lat i co? po 1. dajesz screeny jak czlowiekowi puszczom nerwy szkoda ze nie zrobilem jak kazdego przezywales i wkurwiales administracije rakcije to dodatek kto nie chce to nie rangi ukryte bo jak mialem ostatnio serwer to byly przezwiska typu: Dziecko mamusia kupi vip? co? -,- @up jest nocheat a ze ty cheater roku to wiesz...

Dziekuje wam hejterzy na serwerze gra duzo osob prawie ciagle 13/10 (rezerwacija slota)

Opublikowano

Bitch Please.

Zapełnić 10 slotów to jest kwestia 1 reklamy na MPC...

Ja mam 40 slotów i jest cały czas Full także nie mamy o czym dyskutować...

Po Twojej ortografii widać jaki jest serwer.

Zdanie rozpoczyna się z dużej litery. Tego uczyli w żłobku...

A co do tego, że mam 12 lat i co?

I to, że w wieku 12 lat piszesz

puszczom administracije rakcije to dodatek

Takie pisanie na 9-latka nie przystoi...

Opublikowano

Server raczej z tych słabych

Gamemode do kupienia -Hmm a pomyślano tu o graczach tzw idiotach (Co niektórych)

Server 3/10 a raczej 2/10

eJwLTs3LS_QuSszMS-TiCq7Kz87O5_LNzEtNLkpMK-FyLkpNLUgtKuYyNAAhI1NTLgMAuHIPfQ~~.png
Opublikowano

@2up/3up Czemu bo straciliscie adminow? EpicPlayer i hugo32 po 1.Wysadzali mape po 2.Rozdawaliscie bloki po 3.Probowaliscie schakowac serwer :) wiec macie bana na ip i placzecie -,-

@refresh

Opublikowano

@up / 2up przepraszam mam 12 lat i co? po 1. dajesz screeny jak czlowiekowi puszczom nerwy szkoda ze nie zrobilem jak kazdego przezywales i wkurwiales administracije rakcije to dodatek kto nie chce to nie rangi ukryte bo jak mialem ostatnio serwer to byly przezwiska typu: Dziecko mamusia kupi vip? co? -,- @up jest nocheat a ze ty cheater roku to wiesz...

Dziekuje wam hejterzy na serwerze gra duzo osob prawie ciagle 13/10 (rezerwacija slota)

Ehh, mówiłem pare rzeczy ty już lecisz z słowami... gadalem z kimś na temat serwera ty od razu przezywasz...

I co to ma być...

Ja powiedziałem ci braki serwera ty przezywasz

Gadałem z takim jednym o Serwerze i tty nagle zaczeles gadać że jestem Hejterem. Jestem sobą i każdy ci powie kto mnie zna...

PS.

Nie rób nigdy serwera gdy mapa nie jest zbudowana oraz nie są permisje dobrze ustawione. A ogólnie to lepiej graj z kolegami a nie zapraszasz normalnych ludzi

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

@2up/3up Czemu bo straciliscie adminow? EpicPlayer i hugo32 po 1.Wysadzali mape po 2.Rozdawaliscie bloki po 3.Probowaliscie schakowac serwer :) wiec macie bana na ip i placzecie -,-

@refresh

PS:Ymm nieumiesz robic serwera nawet z tego co widac
eJwLTs3LS_QuSszMS-TiCq7Kz87O5_LNzEtNLkpMK-FyLkpNLUgtKuYyNAAhI1NTLgMAuHIPfQ~~.png
Opublikowano

@refresh

o 16.00 wlaczam robie pluginy ;)

Opublikowano

@refresh

o 16.00 wlaczam robie pluginy ;)

ta... nadal 10 slotowy? Nie wiem czego oczekujesz ale twój serwer nie wypali. Ogarnij się i wróć... Polecam tą rade ;)

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

@refresh

Opublikowano

TworcaSerwow skąd wiesz ze nam zabrali adminów? Dardeken cie przekupił darmowym vipem i odpierdalasz jakieś scenki. O co ci chodzi???

Opublikowano

@UP PO PIERWSZE KUBA to ja Dardeken moge ci powiedziec na skype powiedzialem zebys sie odjebal...

PROSZE MODA O CLS TEMATU ROBIE NOWY SERWER TYPU KWADRATOWA MASAKRA :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...