Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut]wysokie Obrażenia

xXxTanakaxXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W tym Poradniku chce wam przedstawic troche inny sposob na ogromne obrazenia niz byl opisany w tym poradniku i nie ingeruje on w sama postac. A wiec zaczynamy.

1.odpalamy baze navicat

2."Player"

3."item"

Zwracamy uwage na kolumny:

-Vnum

-AttrType od 0 do 6 (ID bonów)

-AttrValue od 0 do 6 (wartosc bonów)

4.wchodzimy w FILE/Find (menu)

5.wpisujemy ID przedmiotu ktory nas interesuje

6.Jak go juz znajdziemy to w tabeli AttrType (0-6) wpisujemy 71 (um.) i 72 (sr.)

7.w tabeli AttrValue (0-6) wpisujemy tyle ile chcemy zeby nasza bron miala um. i sr. (ja dalem 9999% w obu tabelkach)

8.Zapisujemy i restartujemy server

9.cieszymy sie hitami po pareset tysiecy :D

10.Jesli sie to wam znudzi tylko zmieniacie bron i gracie normalnie bez potrzeby ponownego grzebania w navicat :P

UWAGA: tylko jeden egzemplarz bedzie mial takie własciwosci czyli np. jak mamy 2 miecze zalu to tylko 1 bedzie mial takie bonusy.Jesli bonusy sie nie zmienia to znaczy ze na innym koncie byla taka sama bron i to wlasnie ona sie "zmieniła"

Oto poprawnie skonfigurowana tabelka:

screenhunter05oct181820.gif

Oto screen na dowód ze to działa:

screenhunter04oct181749.gif

Poradnik 100% mój specjalnie dla MPCForum. Zakaz kopiowania na inne fora.

Jeśli sie spodoba to prosze o podklejenie.

Bless

Opublikowano

To dziwne. To jak wyjasnisz ze na screenie wale okolo 1kk ze zwyklego uderzenia w ripera :P Mi działa, nie wiem jak wam :P Licze na szybkie podklejenie bo co 10 minut temat znika z 1 strony :/ Piszcie czy jestescie "za" czy "przeciw" podklejeniem :P

Bless

Opublikowano

@Merkon

tu w dziale nie ma praktycznie moda tu jest takie getto forumowe...

Peace .

Opublikowano

Podobno teraz sie tym dzialem zajmuja all modowie i administratorzy ale jeszcze od odwolania mou zadnego nie widzialem :/ Niech ktos sie zglosi na moda bo az szkoda gadac taki spam :/

Bless

Opublikowano

ja sie kiedys tak bawilem tylko dodawalemw bonach sr 99 um 99 krytyka 200 przeszywki 200 na potw 200 itp^^ itp i tez r0bilo swoje ;)

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Opublikowano

hehe dobre 1 skill np duchowe uderzenie i riper dead

Troche tracii sie sens gry ale to fajnie tak sie zabawić ,,,, dajmy ze mamy takie obrażenia w M2pL to nikt by nie podskoczył ... xD boss na całego (ale można tylko pomarzyć)

4b8fc37e7a9d6a28m.png

W razie pomocy gg 10794141

POMOGŁEM DAJ *5

Opublikowano

Podobno teraz sie tym dzialem zajmuja all modowie i administratorzy ale jeszcze od odwolania mou zadnego nie widzialem :/ Niech ktos sie zglosi na moda bo az szkoda gadac taki spam :/

Swietnie ,ze napisales słowo PODOBNO. Bo wlasnie to byla sciema z tym porzadkiem . Takie cudowanie jak od TUSKA ;]. Wlasnie widzimy jak sie maja slowa do czynow . Kompletne zaniedbanie. Malo tego ;] nie zauwazylem by w aplikacjach na kidmodow wybrali kogos nowego ;] . Proponowalbym zamknac cale MPC bo to juz syf kila i mogila ;] . No jest jeszcze ostatnia opcja. Totalna reforma forum ;] i zatrudneinie wiekszej ilosci modow ;].

Opublikowano

hehe dobre 1 skill np duchowe uderzenie i riper dead

Troche tracii sie sens gry ale to fajnie tak sie zabawić ,,,, dajmy ze mamy takie obrażenia w M2pL to nikt by nie podskoczył ... xD boss na całego (ale można tylko pomarzyć)

4b8fc37e7a9d6a28m.png

W razie pomocy gg 10794141

POMOGŁEM DAJ *5

Opublikowano

Fajne to.

Popatrzcie jakiego hita uderzyłem tylko za 12kk

http://w842.wrzuta.pl/film/1JxkSwU6KTP/12kk_dmg_1_minuta         przewińcie na 0:59

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...