Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Silnik podobny do margonem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio krążąc po sieci spotkałem silnik baardzo podobny do tego użytego w grze margonem. Jedyny haczyk jest taki że jest po francusku D: Myślę że małą pomocą transolatora i głowy można go w miarę szybko spolszczyć.

openrpg.fr

W menu wybieramy drugą pozycję i wersję która nas interesuje, Creer mon jeu w wersji alfa jest darmowy. (przynajmniej tak mi się wydaje :D)

Opublikowano

szkoda że silnik jest płatny

Rozumiem że nie wszyscy mają lekcje francuskiego w szkole, jednakże zanim coś napiszesz sprawdź to ;) Wersja alpha która jest pod tą płatną jest darmowa.

Opublikowano

Czy tylko mi ta strona nie działa? ;)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Jaki jest koszt silnika? Podobny do margonem czy gorszy?

/ Czy da się zpolszczyć tą gre?

Pełna wersja kosztuje ?29, spolszczyć można (przynajmniej tak mi się wydaje) jednakże we własnym zakresie. Jeśli posiadasz jakieś umiejętności z zakresu programowania możesz z tego zrobić coś na prawdę fajnego.

Opublikowano

Kolejne pytanie . Czy gracz chodzi tak samo jak w margonem, MF3? Czyli klika na mapie myszką i w to miejsce idzie postać . Na stronie pisze , że jest możliwa gra na boty . Dziwne troszke dla mnie / Ale ciekawe czy da się blokować tą funkcje dla zwykłego gracza. Postawił już ktoś na tym gre? Masz jakieś linki ?

( 1. w tym silniczku widzę są klasy do wyboru , misje ,)

Ach ta kasa ;]

Opublikowano

Kolejne pytanie . Czy gracz chodzi tak samo jak w margonem, MF3? Czyli klika na mapie myszką i w to miejsce idzie postać . Na stronie pisze , że jest możliwa gra na boty . Dziwne troszke dla mnie / Ale ciekawe czy da się blokować tą funkcje dla zwykłego gracza. Postawił już ktoś na tym gre? Masz jakieś linki ?

( 1. w tym silniczku widzę są klasy do wyboru , misje ,)

Chodzi się strzałkami, co do pozostałych pytań to nie wiem, nie ściągłem :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...