Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z BioBotem

mimi221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z BioBotem v2.2.6. otóż nie chce mi się włączyć wyskakuje mi takie okienko. Wpisuje wszystko dokładnie. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję

Opublikowano

kurwa nie ma takiego bota, ja pierdole,

ten bot był za czasów starego klienta może trochę za nowych ale ten bot obecnie kurwa nie istnieje

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

@Up

Czlowieku po co juz nerwy, jak nie umiesz sie kulturalnie odzywac to sie nie wypowiadaj. -.-

A co do pytania to ten bot nie jest juz aktualizowany.

Edit:150 post, zegnaj pijawko. ;d

**\\BS//**

Opublikowano

kurwa nie ma takiego bota, ja pierdole,

ten bot był za czasów starego klienta może trochę za nowych ale ten bot obecnie kurwa nie istnieje

Człowieku ogarnij się ... w każdym swoim poście klniesz jak szewc przystopuj trochę bo to świadczy o twoim wychowaniu :P

Co do tematu to ten bot już od bardzo dawana nie działa :)

Opublikowano

i co ci to przeszkadza moja sprawa, przecież jestem anonimowy, i mam głęboko w dupie to co mówisz,

powiem ci tak:

jeżeli chodzi o słownictwo pod słowem internet: to jest to kurwa zajebiście śmieszne,

kulturalny się znalazł, weź spierdalaj

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

O k*** k*** japier**** kur*** kur** japier**** gdybyś miał choć odrobine kultury to nie chciał byś aby na tym forum traktowano cię jak kompletne dziecko :) A jak narazie to na takie wskazujesz :P

baner.png

Opublikowano

Bot nie jest aktualizowany i chyba już nie będzie:)

Lukalse - nie jesteś w 100% anonimowy:)

Na tym forum(w Policji czy podobnych służbach także) są osoby, które potrafią namierzyć Cię poprzez IP(nie, nie serwerownię TP S.A. tylko Twój dom było coś takiego chyba nawet^^)

Pozdrawiam:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

i co ci to przeszkadza moja sprawa, przecież jestem anonimowy, i mam głęboko w dupie to co mówisz,

powiem ci tak:

jeżeli chodzi o słownictwo pod słowem internet: to jest to kurwa zajebiście śmieszne,

kulturalny się znalazł, weź spierdalaj

Spokojnie jeszcze wyrośniesz z tego ;] W porównaniu do Ciebie ja mam kulturę bo mnie normalnie wychowywali .... :P

Temat do zamknięcia bo się spam robi a odp. już padła .

Opublikowano

Spokojnie jeszcze wyrośniesz z tego ;] W porównaniu do Ciebie ja mam kulturę bo mnie normalnie wychowywali .... :P

Temat do zamknięcia bo się spam robi a odp. już padła .

zaraz przez komputer do ciebie wejdę i ci zajebię

Opublikowano

@up Boxy nie chce Ci działać ponieważ był update darkorbit. Trzeba poczekać na update bota.

Opublikowano

zaraz przez komputer do ciebie wejd i ci zajebi

Normalny czlowiek by sobie odpuscil, ale Ty najwyrazniej normalnym nie jestes. Szkoda, ze nie ma juz minusow, bo tak to bym ci limicik dal :)

@Mimi

Byl update gry, wiec jestes skazany na pixel boty :/

**\\BS//**

Opublikowano

Normalny czlowiek by sobie odpuscil, ale Ty najwyrazniej normalnym nie jestes. Szkoda, ze nie ma juz minusow, bo tak to bym ci limicik dal :)

@Mimi

Byl update gry, wiec jestes skazany na pixel boty :/

http://www.wypierdalaj.pl

nie znasz mnie więc nie oceniaj, po tym co piszę, jak piszę, nie możesz wydawać takich opinii na mój temat więc

i masz rację odpuszczę sobię z tobą tą gadkę więc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...