Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcę was się zapytać czy da się napisać bota który tworzył by serwer testowy na FiberHost.pl pod minecraft na 2h.

I sprawdzał by godziny o której utworzyć ponownie. Oraz launcher który by umiał sprawdzać ip serwera FiberHost.pl na 2h i tak odświeżał.

1373831096-U336505.png

Opublikowano

Wszystko się da, jedynie pytyanie do Ciebie znasz AutoIt? Nikt Ci takiego gotowaca za darmo nie zrobi..

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

Jeżeli znasz odpowiednio język AIT to możesz to napisać. Jednak tutaj niestety nikt ci takiego czegoś nie napiszę za darmo .

Administrator Serwera Pantheons

Opublikowano

Wszystko się da, jedynie pytyanie do Ciebie znasz AutoIt? Nikt Ci takiego gotowaca za darmo nie zrobi..

Jeżeli znasz odpowiednio język AIT to możesz to napisać. Jednak tutaj niestety nikt ci takiego czegoś nie napiszę za darmo .

Jak coś mówicie to mówcie za siebie, ja mu napiszę gotowca i nie obchodzi mnie to co z nim zrobi i czy się czegoś nauczy.

obraz24.png

Opublikowano

Ano, i raczej tam jest captcha, z którą raczej nic nie zrobisz >) Podejrzewam też że jest limit kont na IP, albo przynajmniej odstęp czasowy (tak minimum 24h) na tworzenie kolejnego konta. Jak nawet nie ma Captcha, to musiałbyś mieć zmienne IP albo kombinować z proxy :D

BTW: O ile stronka nie jest we Flashu, to możesz użyć IE.au3 albo FF.au3 do tworzenia kont.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Jak coś mówicie to mówcie za siebie, ja mu napiszę gotowca i nie obchodzi mnie to co z nim zrobi i czy się czegoś nauczy.

Był bym wdzięczny ale okazało się że jest limit :(

1373831096-U336505.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...