Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nick

duzycheater

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry :D mam darmowe przeniesienie i mam pytanko, jeżeli sobie zrobie na Wescie konto z takim samym nickiem jak na east i z easta sie przeniose na westa to bede mogl zmienic nick ;d?

P.S bedzie sie mozna przeniesc w 3cim sezonie za darmo ?

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Myślę że na 90% nie będzie free przejścia w 3'cim sezonie... w 2 sezonie było dla tych co mieli acc przez rozłączeniem... a teraz nie rozlączaja

Opublikowano

@2up ja nie chce wiedzieć co Ty myślisz tylko wiedzieć na 100% z jakiegoś infa (lol*com itd ) xD.

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

@2up ja nie chce wiedzieć co Ty myślisz tylko wiedzieć na 100% z jakiegoś infa (lol*com itd ) xD.

Nie trzeba być geniuszem ,żeby na to wpaść, że żadnego darmowego transferu nie będzie, niby z jakiej okazji?

Opublikowano

@2up... Chcesz mieć " info lol*com itd" to sobie szukaj, tak jak kolega up napisał, dlaczego mieli by dawać? Tak jak Ci napisałem w tedy dali bo rozłączyli europe...

Opublikowano

Ogólnie to darmowy namelock jest czyli nieważne czy jest taki nick czy nie to i tak masz prawo zmienić :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Nie ma szans na darmowe przeniesienie, nie wiem czy wiesz czemu teraz było darmowe.

Nie rozłączają serwerów więc jakie mają mieć powody?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...