Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • ✅ System prywatnych wiadomości
    • ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nick

duzycheater

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry :D mam darmowe przeniesienie i mam pytanko, jeżeli sobie zrobie na Wescie konto z takim samym nickiem jak na east i z easta sie przeniose na westa to bede mogl zmienic nick ;d?

P.S bedzie sie mozna przeniesc w 3cim sezonie za darmo ?

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Myślę że na 90% nie będzie free przejścia w 3'cim sezonie... w 2 sezonie było dla tych co mieli acc przez rozłączeniem... a teraz nie rozlączaja

Opublikowano

@2up ja nie chce wiedzieć co Ty myślisz tylko wiedzieć na 100% z jakiegoś infa (lol*com itd ) xD.

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

@2up ja nie chce wiedzieć co Ty myślisz tylko wiedzieć na 100% z jakiegoś infa (lol*com itd ) xD.

Nie trzeba być geniuszem ,żeby na to wpaść, że żadnego darmowego transferu nie będzie, niby z jakiej okazji?

Opublikowano

@2up... Chcesz mieć " info lol*com itd" to sobie szukaj, tak jak kolega up napisał, dlaczego mieli by dawać? Tak jak Ci napisałem w tedy dali bo rozłączyli europe...

Opublikowano

Ogólnie to darmowy namelock jest czyli nieważne czy jest taki nick czy nie to i tak masz prawo zmienić :)

• Gold Member •

nvm

Opublikowano

Nie ma szans na darmowe przeniesienie, nie wiem czy wiesz czemu teraz było darmowe.

Nie rozłączają serwerów więc jakie mają mieć powody?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...