Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja]Mini czat

Flap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam propozycję aby zrobić Mini czat w każdym dziale, było by to bardzo przydatne bo ludzie przeglądający dział mogli by sobie porozmawiać. Oczywiście jeżeli obciążało by to forum, to nie.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Za dużo by było tych czatów. Według mnie mógłby być jeden na samiutkim dole, pod listą aktywnych userów. Oczywiście musiałyby wejść rzeczy takie jak regulamin czatu, moderator czatu itp. Jestem na tak ale trzeba by to ogarnąć.

Opublikowano

Nawet dobry pomysł ale jak już to jeden pod listą użytkowników i żeby był dostępny ten jeden w każdym dziale oraz temacie.

Opublikowano

@jano90000

Wtedy by to właśnie nie działało bo jak by 2k ludzi na raz napisało to jak komuś odpisać?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie no może faktycznie ew. dać ograniczenia czasowe że można napisać co 10sek ale to by chyba też nie było dobre.

Przykładowo w publikacjach minecraft/minecraft czy metinie siedzi kilkaset/dziesiąt osób, gdy jedna sooba napisze coś na 10 sekund, nie - to nie ma sensu.

Statusy spełniają w jakimś stopniu rolę shoutboxa, tymbardziej, że nie ma takiej modyfikacji która dodała by w każdym dziale inny shoutbox.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...