Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cały Czas Pisze " Zostaniesz Połączony Z Serwerem "

oskar95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeżeli ty właansie tworzysz serwer to znaczy ze niedługo bedzie online i włącza ci sie ,,, Ja tak mam cały czas jak wlaczam ... poczekaj aż sie wszystko rozbuja ... chwila momento i bedzie wszystko git

4b8fc37e7a9d6a28m.png

W razie pomocy gg 10794141

POMOGŁEM DAJ *5

Opublikowano

Lol podaj te tematy chetnie zajrze i wysmieje tych pseudo pomocnikow.

Nie trzeba czekac 30min-40min. Jesli chcecie przez hamachi grac to zapomnijcie w obeecnej chwili jest to NIEMOZLIWE!

Dlaczego ;( ? NO BO ZA DUZO TAKICH LUDZI ZAKLADA SERWERY czyt 5-10 sieci 1 osoba! CALA EUROPA ZAKLADA!?.

HAMACHI JEST PRZECIAZONE WIEC JUZ RACZEJ NIE ZAGRA NIKT NA HAMACHI.

werdxc . Kolejny raport. Poprzednio dublowales tematy a teraz dublujesz posty.Mam nadzieje ,ze ban ci pomoze.

Opublikowano

Lol kur... sory ale ja nie wiem jak ty nawet stawiasz serwer bo nie opisales tylko walnales durny napis PROSZE POMOZCIE MI !!!. I nawet nie opisales dokladnie jak stawias zto .=,= . Skad ja do diabla mam wiedziec jak stawiasz i gdzie blad robisz ?. Nie jestem wrozka.

Dodatkowo nie czytales tutoriali . Wnioskuje po twoim zachowaniu i temacie ;] . Wynocha do lektury z poradnikami. CZYTAJ UWAZNIE KROK PO KROKU a zaowocuje to tym ze serwer bedzie dzialac poprawnie.

Opublikowano

O nie , przegiales pale kur... .Nie bede ci robil zasranego serwerra przez teamviewera leniu patentowany. Tez tak potrafie pisac . dziwne ,ze jakos ja i wiekszosc osob zalozylismy normal;nie serwery . Niektorzy bez poradnikow pozakladali a niektorzy z poradnikami. Wiec sory ale nie pieprz mi tutaj ,ze poradniki takie do kitu. Po prostu nie chce ci sie czytac. Tak jest teraz ze mlodziez przewaznie ma w dupie czytanie ;].

Opublikowano

PanZagłady z tego co wyczytałem jesteś zwykłym idiotom, któremu prosto mówić, a trudno zrobić.Zrób mu przez Team Viever no chyba, że nie umiesz...I proszę nie z ryjem od razu tylko spokojnie nie jak debil.

• 1 rok później...
Opublikowano

mam wszystko ;/ czy to wina spolszczenia? czy musze pobrać mc.rar?

To raczej wina spola pobierz z innego serwa spola otworz je i zmien ip na swoje z normalna koncowka hamachi

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...