Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moje dziwne pytanie

HCFY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba jedynie wallhack w tej sytuacji zadziala, ale z tego co pamietam to teleportuje z powrotem za "Sciane"

xfz40l.jpg

Opublikowano

Da radę zbugować tę ścianę tak, że przeskakujemy za nią. Na wall hacku nie da rady. Mi się raz udało przebić przez tą barierę, ale spadłem pod mapę. Nie da rady tak poprostu przebić się i pojeździć tam :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

oki dzieki wielkie za info wszystkim Pozdrawiam

nie chce zakladac ponownego tematu moze ktos pamieta jak byl bug i inni gracze bawili sie w Berka wyjezdzali poza teren wyscigu\poscigu nie pamietam jezeli jeszcze to dziala moze mi ktos przeslac ss gdzie jest ten Wyscig\Poscig ? dzieki ktoremu wyjade poza teren wyscigu

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wnerwiają...

Opublikowano

oki dzieki wielkie za info wszystkim Pozdrawiam

nie chce zakladac ponownego tematu moze ktos pamieta jak byl bug i inni gracze bawili sie w Berka wyjezdzali poza teren wyscigu\poscigu nie pamietam jezeli jeszcze to dziala moze mi ktos przeslac ss gdzie jest ten Wyscig\Poscig ? dzieki ktoremu wyjade poza teren wyscigu

Kolego na wallhacku normalnie mozesz jezdzic tylko musisz poruszac sie po mapie i co jakis czas schodzic na ziemie. Czyli trafic z nieba na autostrade, ktora jest na wyznaczonej trasie. Sam tak robilem szczegolnie poscigi. Pozdrawiam

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

jedynie na myśl przychodzi mi przeskoczenie tego ale jedynie na wyscigach jezeli cie ktos zramuje ;<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...