Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

serwer z widzami:) [Dedyk]

D34GL3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam serwer 10 slotowy w którym wysteoują widzowie tak wiem wyłudzam suby ale prosiłbym o zasubskrybowania xxx jest 10 pluginów jest komfort i nic nie laguje za suba dajemy 5 diaxów na spawn będa też serca ten serwer jest zrobiony jako podobieństwo kwadratowej masakry-czyli zasady już znacie jeżeli zginiemy można odbanować się sms'em za 6 zł wiem drogo ale utrzymanie kosztuje serwera a Więc już teraz zapraszam na serwer jeszcze nie ustawiony jest permission ale nie wiem jak to zrobić ale na dniach to sie zrobi nie można używać tylko spawn działek jest 96 więc zapraszam jest mapa surowcowa i działki jest parkour jak przejdziecie to dostajęcie butelki expa:) dla stałych i pierwszych graczy są diaxy:)

Dla Zainteresowanych

ip: s32.csrv.pl:61032

Zapraszam

Prosiłbym o suba:)

Opublikowano

Jutro czyli w Sobote o 20:00 Oficjalne otwarcie serwera!!! robimy restart mapki każdy bedzie miał równe szanse nie rozdajemy teraz diaxów patrzylismy na kartograpgie i moj kolega w 1 godzine 80 diaxów z kolega w opuszczonej kopalni wiec można bez x raya Więc teraz już zapraszam! jeżeli ktoś chciałby wspomóc serwer zapraszam do kupywania vipów kosztuje 11 zł vip 23 zł moderator 30 zł Admin!

Opublikowano

Kolejny serwer z typu "pan-da" nic tylko wspomagać serwer pff... paru zł na serwer nie macie ?

30 zł za admina ? Już to widze stado gimbusów ...

x2n.png

Opublikowano

wymagam od ciebie kasy ? jak nie wymagam to ci nie kazea moze admina mam za 6 zł sprzedawać? ludizom jakoś się podoba i chcą kupywać ten serwer nie jest na 1 dzień tylko na miesiace wiec cicho a my też nie chcemy cały czas hajsu wydawać wejdziesz na serwer zobaczysz a tak to cicho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...