Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klon SFgame

kamvader

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh znowu przerwiesz prace bo coś ci się nie spodoba...

Ja nie wiem jak ty to chcesz zrobić z grafika ale musisz się poradzić prawnika co i jak

Opublikowano

Jedna kopia silnika z ,,przykładową" grafiką z SFgame będzie kosztowała 50zł.

Nie ma takiego czegoś jak przykładowa grafika, wszystko jest traktowane jak plagiat. A jest dużo przeciwnikówprywatnego serwera sf i jak innych. Więc wiedz że na pewno zostanie to zgłoszone administracji SF, a potem mogą wydażyć się dwie rzeczy albo nie spojrzą na to albo będziesz miał problemy prawne.

Ja mam swój projekt ukończony w 60%, ale leży na dysku. Może kiedyś go ukończę i wrzucę do internetu za free.

A jak chcesz to jest ciekawy sposób na zarobienie kasy, poczytaj sobie o FireCash.org. Jest to serwisy jak by powiedzieć dla nas skrypterów, gdzie łatwym sposobem można zarobić sporo kasy. Jest przykład osobnika który zarobił 30,000zł w 20dni na tym że umieścił E-booki na swojej stronie a miał tylko jeden link do downloadu. Jak chcesz coś więcej to pisz na PW to ci pomogę. Sam od przeszło 2 tygodni pracuje nad tym czyli posiadam już CMS, a teraz zdobywam pliki/nazwy.

Opublikowano

Hmm w sumie jeśli ma to być zwykły silnik bez grafik SFgame to wiadomo , że zabardzo nie pójdzie...

Skończyłem prace bo nie było sensu robić jak wy zaczeliście jeszcze mieliście za free wypuszczać no to....

Myślałem nad wykorzystaniem JQuery ;)

No pewnie , że NIE będzie tylko w PHP :P

Bartek podasz mi swoje GG na PW?

W takim razie chyba będzie trzeba zamknąć bo nie chce mieć problemów prawnych :(

WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne!

Opublikowano

Kamvader

Gdybys robil to "po cichu" i wypuscil to za free i ludzie by to podlapali jak klon traviana nie musialbys sie martwic o kwestie prawne bo zanim by to zglosili pliki by juz krazyly po internecie i chcac nie chcac nie mogli by z tym praktycznie zrobic ale ze ty chcesz czerpac korzysci z tego to na 200% sie przyczepia.

Zaraz tu bedzie spam dzieci ze cie zniechecamy do pisania tego klona i wgl wiec kto tak ma napisac niech sobie daruje...

Bratek93 napisz mi na pw gg zainteresowalo mnie to firecash i mam pare pytan

Opublikowano

Hmm w sumie jeśli ma to być zwykły silnik bez grafik SFgame to wiadomo , że zabardzo nie pójdzie...

Skończyłem prace bo nie było sensu robić jak wy zaczeliście jeszcze mieliście za free wypuszczać no to....

Myślałem nad wykorzystaniem JQuery ;)

No pewnie , że NIE będzie tylko w PHP :P

Bartek podasz mi swoje GG na PW?

W takim razie chyba będzie trzeba zamknąć bo nie chce mieć problemów prawnych :(

Jeżeli jesteś w stanie to zrobić i masz "ekipe" to da się to załatwić "legalnie" pisz PW

1000093817-removebg-preview-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...