Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Cs i 60 fps ;x

BrakUm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , mam problem. Posiadam karte graficzna nvidia gt520 ktora w czasie gry ma 50 stopni. Fpsy strasznie spadaja , zalezy w jakim miejscu sie znajduje. Moge jakos ją podkrecic lub cos zrobic abym mial te stale 100 fpsow ?

Opublikowano

Może najpierw sprawdź czy masz wszystkie komendy odpowiedzialne za zwiększenie fps wpisane w cs? Synchronizacja pionowa wyłączona?

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

wpisz fps_modem 101, fps_max 101, developer 1.

//EDIT: Mam słabszą kartę niż ty, również czasami dochodzi do 50 stopni i fps'y mi jakoś nie spadają. Ewentualnie coś z ekranem się stanie, ale wystarczy wyłączyć i włączyć cs ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

No ja też mam max 60 fps. Słaby mam zasilacz bo kupiłem nie markowy shit i teraz byłem zmuszony podkręcić(hehehe)procka z 3,2 ghz do 2,4 ghz który też jest 1 rdzeniowy :(

Opublikowano

Jak Ci w cs max dochodzi do 60 fpsow to znaczy ze przy karcie Nvidia masz wlaczona synchronizacje pionowa, bo ona blokuje wiecej niz 60 fpsow. Moze masz zasyfionego kompa ? Moze jakies wirusy? Ja na kompie i pentium 4 2.8 ghz 512 mb ram radeon 9200 wyciagam 99-100 fpsow stale, komputer elegancko czysty, jednak problemy z przegrzewaniem ( otwarta obudowa i chlodzony domowym wiatrakiem bo sie zawieszal i resetowal, bo mam takie slabe chlodzenie w kompie).

Opublikowano

Wyłączyłem synchronizacje pionową w ustawieniach, wchodzę do gry piszę komendę żęby widzieć fpsy i yeah dochodzi do 100 fps'ów :) Dzięki up masz like'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...