Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Cena Lowe, SMS.

0malz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezeli chcesz placic telefonem telefonicznym

Dokładne wytłumaczenie jakim telefonem trzeba płacić :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Nie należy płacić SMS'em, aczkolwiek można. Przy płatności SMS'em można stracić wiele, wiele pieniędzy, suma waha się od 10 do nawet 70złotych. Natomiast najbardziej opłacalna jest opcja telefoniczna, aczkolwiek że się dzwoni. Operator pobiera wyznaczoną sumę i potem otrzymujesz kod, nie polecam jej, albowiem mieliśmy dużo kłopotów. Więc paypal. :)

Opublikowano

Polecam Pay safe card.

Wyjdzie ci coś koło 198 zł , pod warunkiem że kupisz 2 x 5500 golda i 1500 i wsam raz na lowa :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Ale przy pay safe card jest ta wygoda że :

Idziesz kupujesz 2 kupony za 100 zł i już :P

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

nie polecam sms'a ... lepiej kupić:

3 paczki WoT (2k golda, t2lt) (wyjdzie z nich 7500 złota)

4 paczki WoT (1k golda, locust) (wyjdzie z nich 6700 golda)

do tego dostaniesz 7 miejsc w garażu i 33 dni premium ;) a koszty wyjdą ci w ok. 200 zł :0

shoob.png

Opublikowano

Ale przy pay safe card jest ta wygoda że :

Idziesz kupujesz 2 kupony za 100 zł i już :P

Tylko nie wszedzie te karty mozna dostac niestety.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Nie ma za co prędzej czy później i tak byś to znalazł :)

Widziałem nowe pudełka world of tanks i nie wiem czy można ich kupić więcej np. 5-6 jak w tych starych ?

Dopiero teraz zauważyłem jaki mam nick :D

PS tylko oni nie aktualizują bazy danych bo pokazuje mi sklep który zamknęli 2 lata temu .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...