Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warnik od Menestera

Jeawl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pamiętam że był kiedyś dział od tego by składać zażalenia n.t. otrzymanego niesłusznego warna od modka .

Na starcie, mam wyjebane w tego warna i w te forum, jako że nie korzystam z niego już od dłuższego czasu i od czasu do czasu napiszę coś, ale tu chodzi o to że dostałem warna za wypowiedź, oraz nie był to spam .

Forum ma służyć do dyskusji, ten temat jest to TUTa, który NIE był w archiwum .

tutaj daje link do tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/620034-tut-nidalee-offtank/#entry5204934

Fakt że ostatni post został napisany kilka miesięcy temu, ale temat BYŁ aktualny .

Co o tym sądzicie?

Nie interesuje mnie zdjęcie warna, mogą mi frajerzy wstawić nawet 95% i będę im wył, ale chodzi tu o to, że jest to trochę demotywujące, tym bardziej że Lord Makin kiedyś jak dobrze pamiętam napisał ze odkopywanie tematów które są wciąż aktualne NIE wychodzi po za regulamin forum .

Czekam na wasze wypowiedzi .

Opublikowano

W ogóle jeżeli temat jest otwarty i ktoś coś w nim napisze pomimo tego, że ostatnia wypowiedź miała miejsce np. rok temu to jest to wina moderatorów, że nie zamknęli tematu w którym zostało już wszystko wyjaśnione. Czemu ktoś ma otrzymywać warna za coś w czym mógł się wypowiedzieć, a całość wypowiedzi była zgodna z regulaminem.

Kocham mame

Opublikowano

jezeli mowisz ze tak makin mowli , no to menester popelnil blad nie wywalajac tematu , za MPCictwo zapewne dostales warna, nie ma teraz dzialu do skladania skarg i w zasadzie nigdy nie bylo

­

Opublikowano

jezeli mowisz ze tak makin mowli , no to menester popelnil blad nie wywalajac tematu , za MPCictwo zapewne dostales warna, nie ma teraz dzialu do skladania skarg i w zasadzie nigdy nie bylo

Are you fucking kidding me?

axfu.jpg

Witam, pamiętam że był kiedyś dział od tego by składać zażalenia n.t. otrzymanego niesłusznego warna od modka .

Na starcie, mam wyjebane w tego warna i w te forum, jako że nie korzystam z niego już od dłuższego czasu i od czasu do czasu napiszę coś, ale tu chodzi o to że dostałem warna za wypowiedź, oraz nie był to spam .

Forum ma służyć do dyskusji, ten temat jest to TUTa, który NIE był w archiwum .

tutaj daje link do tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/620034-tut-nidalee-offtank/#entry5204934

Fakt że ostatni post został napisany kilka miesięcy temu, ale temat BYŁ aktualny .

Co o tym sądzicie?

Nie interesuje mnie zdjęcie warna, mogą mi frajerzy wstawić nawet 95% i będę im wył, ale chodzi tu o to, że jest to trochę demotywujące, tym bardziej że Lord Makin kiedyś jak dobrze pamiętam napisał ze odkopywanie tematów które są wciąż aktualne NIE wychodzi po za regulamin forum .

Czekam na wasze wypowiedzi .

Menestę Logic.

Opublikowano

@JakSieMacie

Cala administarcja mowila , ze ten dzial nie jest do skarg , napisz tam temat a odrazu cls , poprostu nie zmienili opisu , choc juz sie tym zajmuja ponad 3 miesiace

Dodam jeszcze ze porozmawiaj na pw z menesterem , choc bez sensu nie zamknac tematu lub wywalic do kosza i obrywac za to warny

Jak up

Menestę Logic

­

Opublikowano

yyy...??? Ja nie uznaję tego za spam. To była zwykła opinia co do postaci, choć nie w tym temacie co trzeba więc to już decyzja Menes'a.

Najlepiej napisz do niego na pw to porozmawiacie ;>

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Powiem ci szczerze, że połowa administracji na tym forum jest niedojebana za przeproszeniem. Nieraz miałem podobnie, niestety nic z tym nie zrobisz bo oni stoją wyżej nad nami i to od nich zależy. Możesz napisać do tego modka bądź do Administratora.

Opublikowano

Ogółem beka xD Mene nie czytał regulaminu ^^ Czytać pogrubienie.

Nie wolno odświeżać tematów starszych niż 30 dni, bez uzasadnione przyczyny.. Kara: Warn 5% Wyjątek: Chyba, że temat jest poradnikiem, a chcesz wnieść wartościową treść do tematu. Tak samo tyczy się próśb o reupload plików.

Warn nie słuszny

Opublikowano

Jest to błąd Menestera, nie powinno się dostać za to warna, gdyż ten topic jest tutem i nie spamowałeś w nim tylko wniosłeś coś do dyskusji.

Ale zamiast pisać tych durnych tematów powinieneś do niego napisać na pw.

Opublikowano

Ma prawo zamknąć temat i dać ci warna jak odkopałeś to zwykłym spamem, jeśli nie a w tym przypadku nie jest to spam to masz słuszność i tyle ^_^

ItgMSFz.gif­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...