Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] nie działają mody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wklejam do minecraft_server.jar tego moda: http://www.minecraft...ate-tools-1300/

on jest dedykowany na server, oczywiście najpierw wgrywam tamten modloadermp z tamtej strony a potem tego moda do tego pliku jar. i jak odpalam serwer wyskakuje błąd z crashed. tak samo jest z każdym innym modem. o co chodzi? nawet jak plik skompresowany wgram do folderu mods w folderze z serwerem to jest to samo. proszę o pomoc.

LOGI w załączniku

albo tutaj:

http://chomikuj.pl/snaperr/logi

hasło: craftsite

Extras.Txt

OTL.Txt

Opublikowano

Zapytam się.

PO CO TU LOG Z OTL ?

Jeżeli nie działa, to musiałeś coś źle zrobić. Spróbuj jeszcze raz wgrać tego moda .

Opublikowano

O mój boże dam wam przykłady -,-

1.

MOD - [2011-05-24 12:39:38 | 000,145,920 | ---- | M] (Microsoft Corporation) -- C:\Windows\SysWOW64\cfgmgr32.dll

2.

MD5=608C14DBA7299D8CB6ED035A68A15799

3.

4D36E973-E325-11CE-BFC1-08002BE10318

Chyba już wiadomo oco chodzi, tak? Chyba to wasz 1 dedyk widać po tych wpisach co wymieniłem wyżej, pozdrawiam.

Opublikowano

a o co chodzi? możesz powiedzieć co mam zrobić? bo nie wiem. a mody wgrywałem setki razy i nic

Udajesz czy co? Wypisałem Ci najmniej potrzebne ścierwa i chyba wiesz co masz z nimi zrobić. W wypadku gdybyś nie wiedział użyj wuja tzw. "google", pozdrawiam.

Opublikowano

V4z3l, możesz nie być chamski? On pisze, bo nie wie - to chyba jasne. A ty wiesz, jednak nie udostępnisz mu potrzebnych informacji, mało tego, wyśmiewasz się, że "jak można czegoś takiego nie wiedzieć".

I nie zgrywaj jakiegoś boga, do którego trzeba przychodzić w łaskę, mając 13 postów.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano
I nie zgrywaj jakiegoś boga, do którego trzeba przychodzić w łaskę, mając 13 postów.]

1. Nie zgrywam boga.

2.Posty nie mają niz do znaczenia możliwe, że miałem konto, które miało np. 1000 postów.

3.Nie od tego jest wujek google. To co napisałem jest wystarczające. Trzeba użyc też odrobinkę własnego mózgu i koniec.

Ja już nie będe sobie i wam nabijał postów to co napisałęm, powinno być jasne i tyle. Nie odpisujcie na to bo tylko sobie

nabijacie posty. Koniec spamuj , dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...