Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MAŁE-INFO]7.09.2012

Gość Darek4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczęła się szkoła... Jedni się cieszą, drudzy są nieszczęśliwi. Wiem jak to jest, byczysz się w domu przez dwa miesiące, a tu nagle szkoła. Jednak nie macie co się martwić gdyż za niedługo będą Święta Bożego Narodzenia, a po około miesiącu, dwa tygodnie ferii zimowych. Mam nadzieję, że już Was nieco pocieszyłem. :) Chciałem abyście byli szczęśliwi czytając tego newsa, gdyż dzisiaj studio EA ujawniło kolejne auto jakim będziemy mogli ścigać się w najnowszej odsłonie Need for Speed. A jakie to autko?... Uwaga... Audi R8 GT Spyder! To właśnie nim będziemy mogli przemierzać ulice i autostrady Fairhaven City. Wyobraźcie sobie jazdę po autostradzie 300 km/h tym cudem. Wiatr wieje po uszach i głowie, wszystko wokół staje się rozmazane, a za Tobą jedzie banda policji, którzy Cię ścigają... Ach już nie mogę się doczekać tego Need for Speeda... Przypominam, że Audi R8 GT Spyder, który posiada silnik V10 o mocy 560 KM, od 0-100 km/h rozpędza się w 3,8 sek. więc myślę, że będzie to jeden z najlepszych aut występujących w grze. Oczywiście będą trudni przeciwnicy tacy jak Aventador, Pagani Zonda i wiele innych...

Info dostałem z Strony głównej EA.

Opublikowano

Obiecali ale wiesz zawsze coś się może darzyć możliwe ,że nie mają teraz czasu z tego powodu ,że w Listopadzie wychodzi GTA Five (5),COD Black ops2 więc prawdopodobnie kończą je.

Opublikowano

CODa wydaje Activision, a GTA V - Rockstar. Nie wiem jaki ma z tym związek EA i QuickLime.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Przejdzmy do konkretów... Ile boost??

Ludzie czy wy naprawde jesteście tacy tępi ? To są newsy nie do Worlda tylko do tego najnowszego Most Wanteda w którym jest miasto " Fairhaven City " A jeśli nie wierzycie, to na logike ... Od kiedy w Worldzie jest Avendator, a zresztą " EA ujawniło kolejne auto jakim będziemy mogli ścigać się w najnowszej odsłonie Need for Speed " Więc ...
Opublikowano

Chyba to pewne, że takie auto nie będzie za IGC, więc... Pewnie jakieś 9-10k boost tak jak sesto elemento.

Edit. No to po chuj ten temat w nfs world, tylko ludzie są w błąd wprowadzani.

Opublikowano

Nie to nie jest MOST WANTED ;d to nfs world.. -,-

Opublikowano

Ten temat jest tak bardzo potrzebny i zawierający najpotrzebniejsze informacje do gry że aż ... Można go zamknąć ...

Chyba lepsze jakieś niż nic... Chyba nie.?

Na moją prośbę proszę aby Moderator zamkną Temat bo tacy jak up robią zamieszanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...