Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Grota

Arturo1906

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , gram na serverze Reinor i mam surę Bm 75 poziom , tak sobię myślę wkładać KD WITA czy DEFA do zbroji bo mam już włożone uchyłki i uniku ... podobno szycie wchodzi tylko na zinach a ja expie na zwyklych więc opłaca się bardziej wkładać KD defa ?. jakie są wasze opinie na ten temat .

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

Ja bym polacał ci wbić wita, ponieważ tym więcej defa to więcej szycia. A to Groty v1 i v2 z bufem skokojnie wystarczy ci 700-800 defa.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Witalności ja ci polecam.Czemu?Witalności jest bardziej uniwersalny niż def.Choć znowu,jeśli masz WP to lepiej jak byś włorzył Defa,ponieważ 1k hp dla Weapona różnicy większej nie robi,a def jest przydatny przy expie na innych mapkach,niż atlantyda i loch pająków.

Pomogłem lub podoba ci się mój pomysł/post/temat to daj like.To nic nie kosztuje,a może mi to pomuc

:D

Moje tutki:

Obecnie brak

Opublikowano

WG mnie jesli nie dajesz rady bez defa, to wloz defa. natomiast jesli nie jest to konieczne to odpusc sobie defa ;]

Opublikowano

Def by się przydał tak samo jak Wit. Nie możesz dodać te dwa ?

@Edit

Sorry nie przeczytałem do końca. Dlatego myślę że dodaj lepiej Def'a.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Siema , gram na serverze Reinor i mam surę Bm 75 poziom , tak sobię myślę wkładać KD WITA czy DEFA do zbroji bo mam już włożone uchyłki i uniku ... podobno szycie wchodzi tylko na zinach a ja expie na zwyklych więc opłaca się bardziej wkładać KD defa ?. jakie są wasze opinie na ten temat .

Zamiast uniku bym dał witala, a potem zostaje jeszcze slot na deffa... Czemu bez uniku? Bo nie działa to na łuczników w grocie, osobiście sprawdzałem na kilku serwerach a wątpię, żeby tu było inaczej... ;)

PS. Jeśli jednak jesteś uparty i chcesz zostawić ten unik to wbij witala... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...