Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja]Usunięcie pod działów

Havaii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taka propozycje żeby administracja usunęła kilka pod działów czyli: Crysis 2,GunZ,Project blackout,Stalker. Moim zdaniem to by było dobre gdyż i tak tam nikt się tym nie interesuje przez userów.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Spojrzę na to z dwóch perspektyw.

Komu przeszkadzają że istnieją te działy ?

Najczęściej tym, którzy widzą że nie ma tam dużego ruchu.

Komu nie przeszkadzają ?

Najczęściej tym, którzy sami tam wchodzą szukając pomocy.

Opublikowano

A po co mają być jak nikt tam nie zagląda itd tylko się "kurzą" i wg to jest forum o Czitach bugach itd a w np Crysis 2 juz nie ma bugow modow czy czitow.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Są cheaty z tego co wiem to geoning jakiegoś tam zrobił.

Tylko jeden Cheat na cały dział i to kiedy chyba w lutym proszę cię ;).

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Tylko jeden Cheat na cały dział i to kiedy chyba w lutym proszę cię ;).

Dział jest po to, aby ktoś mógł z Niego korzystać. Data ostatniego posta czy cheata nie robi różnicy. Jak Ci przeszkadza to sobie zwiń całe subforum.

Opublikowano

Proszę o skasowanie konta Lord_Feniks Ponieważ ma sygne z seleną i pierdoli nie od rzeczy.

Masz argumenty po chuju ;) Działy są i niech zostaną jak ktoś napisał miały swoje pięć minut jest tak dużo rzeczy zawartych i jeszcze dużo osób z tego skorzysta.

Propozycja rodem z palca wyssana

jqlauh.jpg

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Proszę o skasowanie konta Lord_Feniks Ponieważ ma sygne z seleną i pierdoli nie od rzeczy.

Masz argumenty po chuju ;) Działy są i niech zostaną jak ktoś napisał miały swoje pięć minut jest tak dużo rzeczy zawartych i jeszcze dużo osób z tego skorzysta.

Propozycja rodem z palca wyssana

jqlauh.jpg

Masz jakiś problem pasztecie ? zapraszam na PW.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

A po co mają być jak nikt tam nie zagląda itd tylko się "kurzą" i wg to jest forum o Czitach bugach itd a w np Crysis 2 juz nie ma bugow modow czy czitow.

Mpc forum może jest bardziejh o cheatach itp. , ale nie tylko . Gdyby tak było to np. nie istniał by dział pogaduszki . To jest forum , a jak na większości forum chodzi o to , żeby prowadzić rozmowe , a jednoczesnie pomagać użytkownikom .

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Ideą forum były cheaty,boty i bugi ale obecnie to jakieś 10-20 %, reszta to niestety publikacje serwerów, czy pytania ds gry.

I skoro ludzie tam pisali i nawet raz na miesiąc ktoś zada pytanie - moim zdaniem dział warto prowadzić.

Bo, absorbując do tematu - usunieco dział Starcraft 2 co moim skromnym zdaniem było idiotyczną decyzją - SC2 to kopalnia e-sportowców i na pewno mozna było wykrzesać z tego działu wiele, np organizujac konkursy.

No, ale nic.

Opublikowano

bez sens , moze jest maly ruch , ale te dzialy sa po to by byly , jak ktos bedzie mial problem z gra , to tam napisze, jak mowi zav cheaty to jakies 10% forum reszta to pytania dotyczace gier , wiec niech taki dzial do zadawania pytan istnieje

­

Opublikowano

Jestem na nie, w kilku działach w Innych FPP rzeczywiście jest dość mały ruch, ale od czasu do czasu jednak ktoś w nich pisze temat z jakimś problemem/pytaniem.

Nawet jeśli w niektórych z nich jest mniejszy ruch, to userzy przeglądają poradniki, podpięte tematy i rozwiązania jakichś problemów (coś o tym wiem, w końcu jestem tam kidem ;)).

Po zatym komu to przeszkadza że są tam te działy? Logiczne, że w działach w Innych FPP nie będzie aż tak dużego ruchu jak w działach na stronie głownej, w końcu dlatego tam są.

Opublikowano

Po to jest dział Inne FPP żeby nie było bałaganu w głównej liście gier. W tym dziale mogło by być 100 gier i nie wiem czy by to komuś przeszkadzało. Nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...