Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak długo czeka się na odpowiedź supportu?

Lioo ;D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie - Napisalem chyba z tydzien temu do supportu i do dzis nie mam odpowiedzi. Wczoraj kolejna wiadomosc tam wyslalem.

Moze to przez to, ze pisalem w j. Polskim? Mam pisac polskie czy angielskie wiadomosci?

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Gość Menesterowy
Opublikowano

Support ma 31d na odpowiedź, musisz czekać.

Opublikowano

A zdarzylo sie juz komus tak, ze np jak w moim wypadku mialem ponad 4k PZ, kupilem Olafa, zabralo PZ a nie dodalo bohatera? Chociaz w historii zakupow jest pokazane, ze go kupywalem.

Opublikowano

A zdarzylo sie juz komus tak, ze np jak w moim wypadku mialem ponad 4k PZ, kupilem Olafa, zabralo PZ a nie dodalo bohatera? Chociaz w historii zakupow jest pokazane, ze go kupywalem.

Jeśli nie masz, a masz w historii napewno bohatera otrzymasz . Możliwe że jakiś bug z ich strony, upewnij się jeszcze raz, ew zrób relog'a (jeśli jeszcze go nie robiłeś) ...

Opublikowano

@up

Czeka już tydzień to jak miał grać bez reloga?

Reloga robił na 100%.

@topic

Ja odpowiedzi z supportu otrzymuje po 3-4 dniach.

Pisze do nich w języku Polskim.

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

napisałem do supportu po angielsku i dostałem po 2dniach . ogólnie odpowiedz dostaje się od 2-5 dni ale support ma 31 dni .

beznazwy1_xhxwqaw.jpg

Opublikowano

To zależy kiedy dany supporter jest na kompie i ile jest zgłoszeń w danym momencie. Miałem sytuacje, że czekałem po 5 dni, a raz mi się zdarzyło, że odpisali mi dosłownie po 5-10 minutach. Wszystko zależy od szczęścia :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ja pisałem wczoraj do support'a angielskiego po angielsku i odpisał mi w 30 minut, więc są szansę, że możesz trafić na ,,Wolną Linię" xD.

wobqx.jpg
Opublikowano

Polecam Ci , byś napisał do angielskiego supportu . Tam odpowiedź dostaniesz 100x szybciej niż od polskiego . Pisałem dużo razy w różnych sprawach do nich i odpowiedź miałem ZAWSZE po 15-20 min . :)

Oczywiście ticket pisany w j.angielskim .

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Jeśli nie masz, a masz w historii napewno bohatera otrzymasz . Możliwe że jakiś bug z ich strony, upewnij się jeszcze raz, ew zrób relog'a (jeśli jeszcze go nie robiłeś) ...

Oświeciłeś mnie, poza tym myślenie nie boli.

Mozna zamknac :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...