Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Thor

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ;)

Oglądałem teraz na twitch'u hirez'a walkę Thor , który wychodzi jutro.

Chyba Was zawiodę , postać UP.

Przy fullbuild , papierowi ze skilli zadawał 200 hp... Śmieszne...

Jest to bodajże melee assasin.

Skille to parasolka jak u Vamany , ściana , jakiś taki wir i ulti to skok i gdy opada zadaje jakieś tam obrażenia i stun chyba.

Nic specjalnego... nie ma co się napalać.\

@Edit - jest i filmik :

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Kupiłem go i muszę przetestowac, może mi się jakoś uda wymyślec jakiś dobry build pod tego boga.

Grałem nim, jak na pierwszy raz nawet mi się dobrze grało, ale jego skill pod numerem 3 jest strasznie słaby, tak samo jak jedyneczka.

Fajne ma ulti, można nim łatwo uciec/doskoczyc.

Ogólnie z hitów wyciągałem 700+, ale nie na full builidzie.

Dodam jeszcze informacje, czy dobrze spisuje się pod tanka, ale sądzę, że tak, bo jego ulti stunujesz grupkę ludzi, a co przy team fightach jest bardzo pomocne.

Okej, zagrałem meczyk pod tanka i sprawdzał się dużo lepiej niż pod AD.

Kupiłem butki (na tanka) i hide of leviatan, czy jakoś tak. Potem przeżuciem się na AD i był o wiele wiele lepszy.

Dobra ostatni edit (chyba).

Zagrałem nim jeszcze raz pod AD i z hitów 800+, przy speed ataku 2.1

Czyli tym swoim młoteczkiem potrafi rozwalić nie jedną głowę.

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

Jedyne co mi się podoba to Ulti.

Fajny system z nim jest, co do reszty przeciętnie.

Nie ma jakiejś większej rewelki, farma tak sobie będzie nim szła, ale za to jest niezłym gankerem

Opublikowano

Tanker wchuj zajebisty, jak go wyfarmisz to czesto nie dorozjebania, bardzo wkurwiajacy nieraz :D

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

Postać wręcz stworzona do Team Fight'ów.

Dlaczego? jego skill blokuje droge... ult mały dmg ale co tam dmg to nie wszystko.... reszta nawet nawet

Koniec z grami... czas na nauke kochanego PRAWA

<3

Opublikowano

Postać jest dobra tylko trzeba się wyfarmić na początku meczu. Czyli tak z 5 dedów i już go się prawie nie da rozwalić. Co do jego DMG ze skili jest słabe ale z tego swojego młoteczka to z walnięcia leci około 350-600 (przynajmniej mi :D) Więc postać nie jest zła :)

Opublikowano

Bilem sie z nim, grajac bakasura i chlopak nie mial szans. Dupek uciekl mi z ulti i tyle go widzialem, a mial moze z 100hp, co do jego mlotka to bierze jakos malo, grajac kali na przyklad z 2 bralem calkiem calkiem a ten gosc co gral to prawie nic mi nie robil, przy full build cos tam probowal ale nie szlo mu...

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Właśnie też myślę, że dostanie buffa, i to będzie dobra decyzja, narazie jest troszkę słaby, ale i tak jego AD jest wyczesane :).

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

Jeżeli się zrobi dobry build to na prawdę można pocisnąć. Ja grałem sobie thorem 1vs1 i osobiście uważam, że przyjemnie się gra.

Opublikowano

1v1 thor nie ma szans chyba że z jakimś nupkiem który pierwszy raz gra...

Wszystko zależy od build'a i umiejętności grającego....

Koniec z grami... czas na nauke kochanego PRAWA

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...