Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Usuną się swiat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem gdyż gram na yogboxie i miałem wszystko ładnie rozbudowane ładnie, poodkrywane i gdy chcę dzisiaj wbić mojego świata niema -.- a w wolderze save jest da się jakoś to przywrócić

Opublikowano

Wchodzisz w %appdata% Roaming .minecraft save skopiuj i wejdź do folderu od TechnickPack [od programu pozwalającego wybrać paczkę modów] wklej save do folderu yogboxie tam gdzie są osobne save [już dokładnie nie pamiętam]

Jak nie rozumiesz to napisz do mnie odpowiem szybko!

Opublikowano

Jeżeli nie działa opcja co napisał kolega 2x wyżej najlepszym wyjściem by było skorzystanie z opcji "przywracanie systemu". Punkty kontrolne powinieneś mieć, ponieważ każdy w miare normalny antyvirus co jakiś czas reguralnie punkty kontrolne, pozdrawiam.

Opublikowano

Prawdopodobnie nie odzyskasz tego świata już, chyba, że istnieje jakieś nowoczesne nieznane mi dotąd rozwiązanie. Kuzyn kiedyś miał coś podobnego, ale u niego zniknął cały folder ze światem (do dzisiaj nie wiemy, czy nie z małą pomocą wrednej kuzynki :).

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...