Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do zarządzania serwerem? Zobacz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

257351469271962941894.png

Szukasz osób do ekipy na swój serwer? Trafiłeś w odpowiednie miejsce. Zanim jednak zamieścisz swój post, zapoznaj się z wymaganiami.

• Każdy użytkownik może stworzyć tylko jedno ogłoszenie.
  • Post z ofertą współpracy będzie ukrywany po upływie 30 dni. Jeśli chcesz przywrócić jego widoczność, skontaktuj się z moderatorem działu.
  • Żaden post nie może mieć formy reklamy, ani handlu. Można poszukiwać wyłącznie osób do projektów lub zaoferować swoje uczestnictwo w nim.
  • Post z ofertą współpracy powinien składać się z elementów umożliwiających użytkownikowi łatwe zapoznanie się z jego głównym przekazem.

Pamiętaj o tym, aby obowiązkowo w swoim ogłoszeniu umieścić informację na temat: części gry i platformy, stanowiska, wymagań oraz sposobu komunikacji.

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam ,

Nazywam się  Tib0 od pewnego czasu mam chęć stworzyć serwer Multi Thef Auto SA. Podchodzacy jak najbardziej pod realne życie.

Staram się zebrać dobrą, dużą i mocną ekipe do zrobienia projektu. Oczywiscie każdy  znajdzie miejsce dla siebie.

Osoby które będą chciały zostać przy projekcie serdecznie zapraszam.
Ale nie widze serwera bez zamówień wiec osoby które znają się na mapowaniu, skryptowaniu w Lua, moddelingu pojazdów lub postaci. Jezeli praca zostanie solidnie wykonana na pewno te osoby zostaną nagrodzone.

Nie przedłużając przejdę po prostu do listy osób które są niezbędne  w projekcie.

Osoby których szukam:

Administracji - osoby odpowiedzialne, pomysłowe, zaangażowane, umiejętność rozmowy i rozwiazywania konfliktów.

Skrypterów - znających się na pisaniu skryptów oraz modyfikacji

Maperów - pomysłowych znajacych sie na robcie

Modelerów - znajacych się na modyfikacji pojazdów budowaniu ich od nowa ewentualnie do edycji postaci

Oczywiscie zalezy mi na osobach które znają sie na rzeczy !
Liczba osób jest nienograniczona kazda jedna osoba która ma chęci ci współpracy jest mile widziana.

Dziękuje za zwrócenie uwagi na ten post jeśli ktoś będzie chętny proszę pisać na e-mail [email protected] lub na Discord: https://discord.gg/5NjF3qZ 

Ewentualnie GaduGadu: 72037869

W temacie jak będziesz pisać wiadomość wpisz o jaka posadę się starasz.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Tib0

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Poszukuję technika, mappera i skryptera na serwer MTA RPG. Sprawę biorę całkowicie poważnie, nie mam zamiaru zamknąć go po miesiącu. Oczekuję umiejętności naprawy bugów, znajomości LUA, robienia skryptów, dyspozycyjności i umiejętności mapowania. Oferuję płatności co miesiąc, bądź za wykonanie poszczególnych rzeczy - wszystko do ustalenia, pozostając na Ziemi ;D . Kontakt pv , Discord - 𝖕𝖗𝖔𝖋𝖊𝖘𝖔𝖗#0001 lub TeamSpeak na pv podam 🙂

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,

Poszukuję technika, na serwer GTA V RolePlay.

Sprawę biorę całkowicie poważnie, nie mam zamiaru zamknąć go po miesiącu.

Oczekuję umiejętności naprawy bugów, znajomości LUA, robienia skryptów, dyspozycyjności i umiejętności mapowania.

Oferuję płatności co miesiąc, bądź za wykonanie poszczególnych rzeczy - wszystko do ustalenia.

Kontakt:  Discord - kelevra#1012 lub https://discord.com/invite/QgWFHyeQt5

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

Poszukuję technika, osoby frakcyjne ( LSPD,LSC,EMS), WL Checker na serwer GTA V RolePlay.

Zajmuje sie tym samodzielnie i samodzielnie opłacam wszystko serwer już opłacony na długi czas.

Wszystko do ustalenia. Zapraszam DSC

Kontakt:  MAZK#0868

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam szukam osoby która pomoże mi z małym problem odnośnie ma editor. Problem jest dość mały i prosty ale z racji iż jestem jeszcze zielony w tych sprawach nie mogę sprostać mu sam.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam szukam skryptera do serwera mta RPG. Napewno się dogadamy ze wszystkim. Mój wiek powyżej 18, myśle nad serwerem poważnie, a nie dla krótkiego czasu. Jeżeli ktoś jest zainteresowany na discordzie mnie znajdzie.

Discord: Hixy#1464

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,
Poszukuję parę osób które są obeznane w:
- grafice
- webdeveloper (zagłębiając się głównie ips/invision)
- modelera (samp)
Jesteśmy w trakcie tworzenia serwera Role Play na platformie SAMP. Zainteresowanych zapraszam do kontaktu discord Lunoro#0704.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, poszukujemy parę osób do powstającego projektu na scenie Role Play SAMP.
Na chwilę obecną potrzebujemy:
Mappera, obiektera 3d, Skin Makerow lub osób które posiadają jakieś umiejętności które pomogą przy rozwoju serwera 
Co możemy zaoferować?
Od siebie może zaoferować Ci trzech developerów który każdy z nich ma wyznaczoną pracę dzieląc na ; Forum/zabezpieczenia, Serwer/skrypterzy
Zorganizowaną i długoletnią administrację; znamy się z kilku projektów na których współpracowaliśmy i tworzyliśmy.
Postawione forum na silniku IPS - otwarte forum(Dla ekipy),będziemy dodawać tematy
Rozstawioną ekipę; każdy z ekipy się czymś zajmuje Grafika, który wykonuje grafiki na zlecenie.
Kreatywnych ludzi rzucających propozycje Organizację na już, a nie na zaraz (tydzień, dwa, nigdy)
Posiadamy licencję na silniki forum, własną domenę, autorskiego GM.

Zainteresowane osoby zapraszam do kontaktu discord:
!DrawSki#7347
B(_)$H1D0#4184

• 1 miesiąc temu...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Siemanko!

Chciałbyś pograć jak za dawnych czasów w klimacie podobnym do mrucznika? Czujesz do tego sentyment? Od zawsze twierdziłeś, że to serwer bez wykorzystanego potencjału? Tęsknisz za taką rozgrywką? A może jest jakiś inny powód, który zachęca Cię do tego? To wszystko jest możliwe w realizacji, ale tylko dzięki pomocy oraz współpracy, która wymaga zaangażowania, czasu etc - wtedy może wykiełkować coś konkretnego i ciekawego.

Poszukujemy głównie maniaków/entuzjastów oraz osoby, które chcą się uczyć, rozwijać czy nabywać doświadczenie w kwestii skryptowania serwera - co nie oznacza, że nie szukamy innych osób gotowych poświęcić czas oraz pomóc przy rozwoju serwera. Wszystko zależy w czym chcesz nam pomóc, może masz jakieś doświadczenie, wiedzę; zaskocz nas to przejrzymy się temu. Chcemy zaznaczyć, że totalnie odchodzimy od podstawki mrucznika, wszystko będzie tworzone od zera. Od razu zaznaczam, że serwer nie musi być 100 procentową wierną kopią mrucznika, jesteśmy otwarci również na inne rzeczy, które możemy wspólnie ustalić czy to w kwestii luzu bo każdy ma tego interpretacje, rozgrywki (może rozwiązania jak lsrp zagraniczne), nowych skryptów czy tych starych, ale które będą inaczej działały, jaka to będzie platforma: SAMP czy MTA, a może i obie

Kontakt: Sons#2418

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zasponsoruje maszynę pod serwer RP/RPG. 

Szczegóły poprzez wiadomość prywatną.

UWAGA! Jeżeli nie zacząłeś nawet budowy serwera albo chcesz postawić serwer gotowca na czyjeś paczce to sobie oszczędźmy Twój i mój cenny czas. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Na chwile obecną poszukuje dodatkowych skrypterów, modelerów oraz grafików posiadających doświadczenie.

Projekt zakłada utworzenie rozbudowanej oraz dobrze prosperującej rozgrywki opartej o zasady RPG uwzględniając w tym między innymi serwerowe struktury tj. frakcje, grupy, biznesy oraz organizacje, przemyślane prace dorywcze oraz urzędowe, bogatą immersje RP, gospodarkę serwera utrzymywaną na wysokim poziomie, handel oferujący wiele możliwości, bogatą flotę pojazdów możliwych do pozyskania, a także szereg aspektów z nimi związanych, system nieruchomości. Wszystko to okraszone klasycznym, dobrym i przyjemnym dla gracza klimatem połączonym z nowoczesnością i świeżością, a także dobrze zbalansowaną innowacją.

Oferujemy:

- Wynagrodzenie adekwatne do wykonanej pracy

- Możliwość wzięcia czynnego udziału w nowopowstającym projekcie

- Prace w gronie dojrzałych, doświadczonych osób oraz miłą i sympatyczną relacje z nimi

- Pomysł oraz plan na projekt utrzymywany na wysokim poziomie opartym o wieloletnie doświadczenie

- Możliwość podjęcia współpracy na stałe lub opartej o zlecenia

Więcej informacji jesteśmy w stanie przekazać ci ,jeśli byłbyś naszą ofertą zainteresowany. Pozdrawiam.

Discord: Mistrzu#3989

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Cześć!

Mam 29 lat, z zawodu jestem programistą - z chęcią stworzę coś ciekawego.
Zainwestuję w projekt 'sieci serwerów', interesują mnie gry takie jak:
- minecraft
- cs go
- fivem (gta rp)

Ze swojej strony mogę zaoferować:
- aktywną pomoc w stworzeniu, rozwoju jak i reklamie serwerów
- wsparcie finansowe na serwery, reklamy
- ciekawe pomysły
- co do serwera fivem mam już jakieś podstawy (2 lata do tyłu mieliśmy ciekawy serwer, część ekipy jeszcze została)
- własną działalność gospodarczą, wszelkiego rodzaju umowy, płatności online itp.

Jeśli jesteś w trakcie tworzenia, bądź masz mały serwer a chciałbyś się rozwinąć ale brakuje Ci możliwości i funduszy to odezwij się!
Discord : Baroszek#8621

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,
Poszukuję parę osób które mają umiejętności w:
- grafice
- mapowaniu 

Zaznaczę od razu iż, póki co nie przewidujemy wynagrodzeń za wykonywanie grafik czy też mapowanie - w formie pln. 
Co do poszukiwanych osób na stanowisko moderatora in game - W tej kwestii u nas bedzię sporo ustaleń, ponieważ będziemy ustalali grafik, aby zawsze ktoś był dostępny do dyspozycji potencjalnego gracza, oczywiście bedzie możliwość przebywania na serwerze poza godzinami obowiązującymi. 
Idziemy na większa skale, nie planujemy zrobić prostego reworka a coś co poruszy sceną MTA, a szczerze od razu moge zdradzić, że będziemy bazować na *podstawie* InsideMTA, aby nie tracić czasu na pisanie tej podstawy od poczatku, jednak pragnę zaznaczyć, ze bedzie to jedynie podstawa, graficznie bedzie odskocznia a sam gameplay i główne systemy będą zupełnie inne niżeli na byłym inside. 
Zainteresowanych zapraszam do kontaktu discord Sublime#0125

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Szukamy maniaków/entuzjastów, którzy chcą się przyczynić do rozwoju serwera, a nawet nabyć doświadczenie czy poszerzyć, jak i ulepszyć swoje umiejętności w kwestii technicznych takich jak skryptowanie serwera, webdeveloperka (front-end oraz back-end) czy deweloper od forum, ale wymagane są co najmniej podstawy, doświadczenie, jak i portfolio, ewentualnie nie bądźcie zdziwieni testowym zadaniem — co nie oznacza, że nie szukamy innych osób gotowych poświęcić czas oraz pomoc przy rozwoju serwera (wszelka forma supporterów, helperów, adminów w tej chwili nie jest potrzebna, ale jak chcesz, to pisz). Wszystko zależy, w czym chcesz nam pomóc, może masz w czymś doświadczenie, wiedzę, może w jakimś obszarze lub niewypisanej przeze mnie kwestii; zaskocz nas, to przyjrzymy się temu.

Chcemy zaznaczyć, że wszystko będzie tworzone od zera, jak i również to, że odchodzimy od wielu elementów utartych schematów, jedynej formy rozgrywki lub powtarzających się wszędzie tych samych rzeczy jak np. regulaminy, funkcjonowanie serwera na takiej samej zasadzie etc. która jest znana na polskiej scenie rp, a chcemy postawić na coś innego oraz wyróżniającego się pod naszą wizję, nad którą głównie pracujemy.

Moim celem jest również wprowadzanie jak największej ilości funkcji, czyli też możliwości, które będą na rozbudowanym poziomie, na pewno będą systemy powtarzające jak na każdym serwerze, gdyż jest to normalne, jednak chciałbym, aby część z nich działała inaczej, włączając te, które nie działały poprawnie na innych serwerach. To wszystko również się przekłada na zwiększoną ilość mechanik rpg, która nie musi być nijaka czy stawiająca na grind, a interakcje między graczami, większą immersję czy interakcje w świat, czy jego elementy, które mogą być ciekawsze lub żywsze, czyli jak to porównują to do tworzenia czegoś innego, świeżego w świecie książek/filmów/seriali/muzyki/gier dodając oraz mixując jakieś elementy np. horror kryminał, komedia-horror, rap oraz hard rock etc.

Co do innych kwestii, w tym rozgrywkowej — jak mnie zapraszacie i chcecie pisać, to piszcie konkrety, to ułatwia oraz przyśpiesza komunikację
Dodatkowo, jeśli ktoś myśli, że dołączy tutaj z łatwością, tylko dla rangi, zwłaszcza wysokiej, będzie słabo lub wcale aktywny, nie będzie poświęcał czasu, nie będzie się starał, robił wszystko na odwal bez zaangażowania, bez współpracy etc. to lepiej niech nie pisze i nie marnuje czasu.
Moim zamiarem jest stworzenie przyjemnego miejsca, a także solidnego produktu, gdyż podchodzę do wszystkiego ambitnie, profesjonalnie więc takie wymagania są normą.
W wielu dziedzinach czy funkcjach poprzeczka może być zawyżona, bo cenie coś ponad, zwłaszcza jeśli chodzi o kwestię rozgrywkową, nad którą głównie pełnie funkcję.
Na ogół wszystko można zrozumieć, tak samo ciężką sytuację, bo jesteśmy tylko ludźmi — trzeba się kierować zdrowym rozsądkiem, nie przesadzać w żadną ze stron.

Na zakończenie...

Jestem sponsorem serwera, pieniądze wykładam z własnej kieszeni, być może w chwili uruchomienia dotacji pieniądze będą również szły na kwestie związane z serwerem.

Dla osób technicznych za wkład oraz ciężką prace oferuje pieniądze z dotacji oraz inne korzyści czy dodatki
Projekt działa na zasadzie wolontariatu.
Serwer będzie na platformie samp/open.mp

Kontakt: Sons#6801

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Hej,

Aktualnie pracuję wraz z zespołem nad projektem Role Play na silniku Grand Theft Auto V. 

Poszukuję osoby, która jest obeznana w edytorze rockstar + ma umiejętność w renderowaniu materiału do przygotowania reklamy pod tworzony projekt.

Więcej informacji chętnie udzielę w wiadomości prywatnej, wraz z informacjami dalszej współpracy :)

Kontakt:

PW / Discord: .lunoro

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Cześć,

Szukam osób którzy mają chęć stworzyć serwer role-play do GTA SAMP, chce stworzyć solidny długoletni projekt:

Szukam zaangażowanych ludzi:

1.Skrypterów

2.Maperów

3.Grafików

4.Administracji forum i serwera

5.Webdevelopera

Mam duże chęci i dużo pomysłów, chce stworzyć klimat jak za starych dobrych czasów SAMP RP. Zapraszam do kontaktu tutaj PW

barcab.png

Pomogłem? daj Lubię to!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć,

Poszukuję osoby z doświadczeniem w edytorze mapy oraz Blenderze, która chciałaby dołączyć do naszego zespołu pracującego nad projektem Role Play na silniku Grand Theft Auto V (Rage).

Jeśli masz umiejętności w tym zakresie i jesteś zainteresowany współpracą, zapraszam do kontaktu! Więcej szczegółów na temat projektu oraz warunków współpracy udzielę w wiadomości prywatnej.

Kontakt:
PW / Discord: .lunoro

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Poszukujemy osoby, która zajmie się stworzeniem i rozwojem serwera FiveM dla stanlakeside.pl.

Co oferujemy:

• Bezpłatny hosting OVH – serwer klasy GAME, więc masz wszystko, co potrzeba, żeby ruszyć z pełną mocą.
  • Pomoc finansową – chętnie wesprzemy Cię w rozwoju serwera, zapewniając fundusze na gotowe assety*
  • Możliwość długoterminowej współpracy przy projekcie pod marką stanlakeside.pl.
  • Wsparcie techniczne 

Czego oczekujemy:

• Znajomości **LUA** lub **JS** oraz ogólnej orientacji w frontendzie.
  • Posiadania własnego **zespołu administracji**.
  • Zaangażowania, kreatywności i pomysłowości w tworzeniu serwera.

Jeśli czujesz, że to coś dla Ciebie, napisz do nas na dc.stanlakeside.pl - DISCORD STANLAKESIDE

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Poszukuję zaangażowanych osob do wspólnego tworzenia serwera RP inspirowanego luźnym klimatem na platformie altV. Projekt jest obecnie w fazie początkowych prac nad interfejsem, planowania i rozpisywania gameplayu, a ambicją jest stworzenie unikalnego środowiska RP z dużym naciskiem na społeczność, immersję oraz innowacyjną mechanikę rozgrywki.

Zainteresowanych zapraszam do kontaktu - discord: sons666

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Poszukuje ekipy do stworzenia serwera dla stojącego już forum GGNext.pl. 

Oferuję:

- Wysoki budżet

- Reklamy

- Stabilne serwery/forum

- Profesjonalny discord/TS3 128

- Wszystkie niezbędne systemy na zamówienie. 

Kontakt forum DC xhanys

Edytowane przez xHanys

Sygnra Staff copy.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Cześć,

Ostatnio dysponuję większą ilością wolnego czasu, co pozwala mi poświęcić go na pracę przy kodzie. W związku z tym chętnie zrealizuję nawet najbardziej szalone wizje projektów od podstaw na platformie Multi Theft Auto: San Andreas.

Posiadam bogate doświadczenie zdobyte przy topowych produkcjach realizowanych na najwyższym poziomie.

Jestem również otwarty na dołączenie do już powstających projektów, jednak zależy mi na zgranej i zaangażowanej ekipie.

Kontakt poprzez forum, dostarczę wtedy więcej informacji, szczegółów i potencjalnych wymagań 🙂

Edytowane przez _collins71